Gyuri, neked a 440 alatti régió köszönhető :DD Vicc, utoljára sütöttem el :D Nagyon bízom az őszben és a villantásban, az külön pozitívum, hogy talán meghallgatásra talált pár gondolat a telóban ;)
Milyen érdekes, hogy pár nappal ezelőtt javasoltam a Befektetési kapcsolattartónak a sajtó megjelenést, és a tájékoztatás annak érdekében, hogy tiszta legyen a kép. Ha a cikk nekem is köszönhető. Akkor Köszönöm innen, hogy figyelembe vették a kérésemet :) Hajrá OPUS !!!! ITT AZ IDŐ !
Tisztelt befektető társak! A másik topikból való, ha volt már itt is esetleg, elnézést kérek: https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_675cb16467d0c97991f9fa650a340f38.png Azért még nincs minden veszve, és most finoman fogalmaztam. Kb 1 hónapja él a piros "háromszög" alsó szára mint emelkedő trendvonal. Ha nem töri le, akkor kijelöli az irányt hosszabb időtávon is. Ehhez persze át kellene törni a felső szárat, és a 200 napos mozgóátlag sincs messze 460 körül. Az 50 napos mozgóátlag és az alsó szár felett mindenképp van ok bizakodni, persze ha működik a TA. Bármikor jöhet hír arról is, hogy az Eximbank jóváhagyta a hitelkérelmet, ami életre kelti a már megkötött Soroksár-Kelebia vasútvonal felújítására kötött szerződést. A harmadik negyedévre ígérték (július 1-szeptember 30). Ez igaz kb 5 év alatt de 500 millió dollár bevétel az Opusnak. Szeptember 30. meg már az első féléves jelentés, ami a beapportált cégek eredményeit is tartalmazza majd. Ezek tények, izgalmas időszak előtt állunk. Hajrá Opus, hajrá befektetők! Tisztelettel
Jó összefoglalás, hasonló okok miatt tartom. Igaz én is azt hittem, mostanra minimum 520 körül leszünk. Ez nem jött be, de van időm,plusz én továbbra is azt gondolom, hogy oka van, hogy ezen a szinten "pattogunk". Meglátjuk, kitartást mindenkinek.
NEW OPUS GLOBAL