Jól látod. Pontosan erre gondolok én is, visszatartás van. Ami ma történt az hihetetlen de nem véletlen. Jó hír, hogy részvényünk erre is képes, és bizony tudnak itt is forgatni nem kevés pénzt. A részvény forgalma 1.769.454. 428 Ft volt. Második hely :)
A Kötéslista alapján látható, :
10:34:52 OPUS 438 -0.2% 3,710,319 1,625,119,722 Tehát a Forgalom 91%-a csak ez az egy tétel . Ez durva. Nem véletlen. Nembeszélve arról, hogy mindezt egy tételben valaki cég, vagy magánszemély vásárolt és eladott
egyben ennyi részvényt. Ezt bennfentes kereskedésnek
gondolom.
Mi meg hirtelen láttuk az eladó és vevő oldalon a tételt, és
hopp ez lett . Többen is jeleztük. Azért az elgondolkodtató, hogy ez a vevő most kb 5,9 milliós bukoban ül és véletlen
befektető lenne ? Nagyon nem hiszem. Itt valami van a háttérben. Hamarosan remélem megtudjuk mi miért történt. Igaz ezért nem tudok telefonos segítséget kérni. Ha valaki megvesz egy ekkora pakkot brutál mennyiségben és értékben, akkor mostmár csakazértis kitartok. Ő tud valamit ha befektetett. Én pedig továbbra is tartom. Pláne ennek a fényében. Jó éjszakát mindenkinek ! HAJRÁ OPUS !!!!
Bár most már utlom ezt a fos részvényt, de nem fog feljebb menni a mig ki nem megy a nemzetközi piacra. Ezt rég óta mondom, mert olvastam a nyilatkozatot tőlük. De a külföldi piacban már nem bízok ezektöl. Szvsz.
Amikor beindult Mészivel ez a történet, az első gondolatom az volt, hogy anonimmé válás miatt léptek a piacra, most újra ezt feltételezem, az OPUS kirakat, a mögöttes, általa kezelt vagyont birtokolják a zsiros üzleteket szerzők, más épkézláb magyarázat erre a Jászai féle kitárazásra sem nagyon van, az is ezt a feltételezést erősíti.
NEW OPUS GLOBAL