Köszönöm a cikket :) Még az újság se tudja mi lesz :) Viktor tudja . A Tigáz cikkben pl Mátrai Erőművel hozták össze a dealt. Itt az Antenna Hungária lenne a résztulajdonos. :) Meglátjuk... nyakatekert lett.
Neked is van víziód : ) AZ Alap külön kávéház. Szerintem nem tud elajándékozni, max eladni. Ehhez pedig részvényben vagy kp-ben mehet. De a részvényszámot növelni biztos kell, csak nem ezen a szinten és nem a hazai tőzsdén. Meglátjuk.
Jól mondod, vízió. Nem gondolod, hogy saját tulajdonukat elajándékozzák. Ha idejön, akkor nőni fog a rv szám, valszeg nem kevéssel, amely szintén mlé lesz.
A Tigázra visszatérve, már 17.-én megírtam, hogy azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem OPUS NYRT vagyona, hanem az ALAPÉ jelenleg. ( IGAZ ezt OPUS ALAPKEZELŐ kezeli ). MA 19.-én pedig ezt tették napnál is világosabbá. A Média éppúgy nincsen tisztába ezzel mint mi sokan. Tisztelet a kivételeknek :) A Vagyon viszont bármikor átkerülhet az OPUS NYRT tulajdonába. De ez csak az én vízióm. Az alapkezelő pedig nagyon is fog még vásárolni. A múltkor kaptam tippeket hogy hol érdemes az alapokat átnézni, mert itt van az ördög elrejtve szerintem:)
NEW OPUS GLOBAL