"Ez nem az a cég ami hirtelen tobszorozheti az árfolyamát..." Azért ha ezt a Hoffmann kisasszonyt sikerülne bevonnotok a buliba, lehet Ti is az a cég lesztek! A csaj tud valamit, hisz majd 2 milliárd hitelt elnyerni egy ilyen nullás kft-nek, ahhoz nagy művésznek kell lenni.
Akiről te írsz már réges régen kiszórták, beragasztva sok kis befektetőt 2k-7k között. Azóta van ez a tötyörgés amióta tőkeemeléssel nyomtatták a papírokat.
Szerintem aki irreális elvárásnak vásárolt . Ez nem az a cég ami hirtelen tobszorozheti az árfolyamát itt jól kiszámítható árbevétel nyereség van hosszútávú biztos szerződésekkel ha megnézed a q3 jelentést pont ezt tükrözi ezért volt érthetetlen a felhuzas az elején aki akkor ráncigalta az arat az szerintem inkább ruletezzen
az mondjuk niemand lenne, de ilyen apróságon nem akadunk fel...mondjuk onnan is ismerős lehetne, amikor Törőcsik Mari egy kupléban énekelte, hogy: "Gyere Te niemand, légy az enyém, Te vagy a leggusztább legény...."
El tudom képzelni Hoffmann Nikolettet, amint termeli a villamos áramot Szederkénybe az Arany János utcában. Gondol egyet és felpattan az anyukájától örökölt hagyományos női kerékpárra, ami persze a még manapság is korszerű, megújuló energiával működő dinamós világítással van felszerelve. Serényen tekerni kezdi és már termeli is a villamos energiát! A falubeliek megírigylik ezt és maguknak is szeretnének ilyen dinamós, energiatakarékos kerékpárt. Az üzletasszony pályázik és a projekt nyer is 1,8 milliárd jó magyar Ft-ot. Sikertörténet!
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf