ülni kell ezen és majd egyszer csak robban. 2000-ig sima ut lesz. volt 600-on masterplastom, mikor azt mondtam, hogy én 2400-nél szállok ki, kiröhötek.
1148-on mintha egy robot töltögette volna újra és újra - mikor elfogyott, mindig megjelent ott eladó. Én is visszaszálltam, ennyiért simán látok benne fantáziát.
nem jött be a jóslatom :( bár a forgalom egész jónak mondható napok óta (emlékezzünk hány nap telt el úgy korábban, hogy alig volt kötés), 1150 alatt szépen veszik, de valaki(k) még mindig képesek ez alatt adni. Most: 1148 7.73m
Sose lesz már 5000, de ezt nem látják be...nekem most csak 300 darabom van 1210 atlag körül, de nem örülök, azt hittem 1500-ig elrobog és a karácsonyi ajándék neg van oldva XD
És ebben is benne lehetne, ha a nagyjaink nemcsak tőzsdén kívül vásárolnák. Ha annyira bíznak benne végezhetnének néha egy kis árkarbantartást! E helyett megy a paraszt vakítás, hogy ők hosszú távra vették. Csakhogy ez nem zárja ki azt, hogy itt a tőzsdén is vegyék.
Van egy még a Napnál is jobb részvény. Csak bátraknak, kalandoroknak, hirtelen meggazdagodni vágyóknak ajánlom! Kitaláljátok melyik az? Annyit segítek, hogy napi 100 %-okat változik.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf