73 forint volt, es a torvenyben eloirtak szerint -hiaba 2007ben kerult sor a kifizetesre - a 2005os ev eredmenyere fizetett osztalek utan l 25% adot vontak le. Arra az evre nem voltam az osztalekosok kozt, de peldaul a 2005ben kifizetett osztalekrol ,ami ugy junius, juliusban ban tortent,2005 decembereben kaptam igazolast , postai uton.A mostanival esetleg gond lehet az idoszuke miatt.DE errol nem tudok semmi konkretat.
73 Ft.
10% osztalékadót vonnak le és a nettó fennmaradót utalják, ha minden adat le lett jelentve a Keler felé, amit le kellett.
Bővebben: BÉT honlapja (www.bet.hu), ott pedig a KIBINFO kereső.
Törölt felhasználó2007. 05. 16. 14:09
Kérem szépen, valaki írja meg, az mtelekomos osztalék mennyi volt dec.végén, és hogy az mtelekom küldött-e levelet a bruttó osztalékról , illetve, hogy mennyi szja-t vont le. Itt állunk adóbevallás előtt, csak a banki kivonattal, most először volt nálunk a részvény osztalékfizetéskor. Segítsen aki tud, előre is köszönöm.
azért ezt igy nem mondanám... szvsz ennél jobb a helyzet középtávon... az emelkedő még nem tört.... az majd csak 930 környékén törik....az alatt a fő számok amikre érdemes figyelni: 900, 840, 780, béka sgge... azonban rövidtávon szvsz most vétel szük stoppal... de most toltam fel egy elemzést mert a cápákat is erőssen érdekelte...
Telkó a BÉT legegyszerűbben kereskedhető papija, ráadásul évi min 20% hozamot lehet elérni....
a piaccal pedig nem kell vitatkozni.. főleg nem osztalékvágás után.... célár ide vagy oda
tessék megnézni az 5 éves ábrát
részemről ennyi
1 év múlva tali
Mortal, a Konzumban egyetertek, de sztem a Matavnal 920 eros tamasz lefele, es csak akkor nez be ala, ha bedol Ft v. global korr. lesz.
Törölt felhasználó2007. 05. 16. 12:49
Azért túlzott a piac fanyalgása a mtelekom beárazásánál, mert mégiscsak egy tőkeerős cég, ugyanakkor állítsuk mellé pl. a fotexet, amelyik árfolyama lassan megegyezik a matyiéval, megy a mesemondás ezerrel,hogy a papír milyen alulértékelt, ugyanakkor osztalékot talán 10 év mlva sem fog fizetni..
attiati én is inkább felfelé várom, de lehet hogy a héten még benéz 900 alá - erre azért nem számítok - azért várom inkább jövő hétre... persze nem 20%-os emelkedérse gondolok, arra ott van nekem a konzum :)
jaa, és a mai alacsony forgalom melleti esés nem mérvadó... azért egy kissebb korrekció jöhetne a nagy esés után. De ahhoz kell a globális hangulat fennmaradása!
Mtelekom