Többet esett, mint az osztalék, rohadna meg, én titkon abban bíztam, hogy az 1020 megfogja. Most jöhetne az új vezetőség valami jó kis shareholder value attrakcióval.
Puff neki, ezt is fillérre kiárazták, mint tegnap a molt. Oszit eltesszük, és várjuk, hogy 1k fölé kapaszkodjon. Remélem, 1-2 héten belül áttöri az 1040-et.
Privátim én nem értem, miért szabadulnak tőle ilyen árszinten. 925-ön vették korábban??
Zsosz !
Felreertes elkerulese vegett, legyen akkor sonka :-) A lenyeg , hogy zabalni valo legyen. A globalis paratol meg mentsen meg minket a.....letezik gondviseles !!
Zsosz, milyen forgalomról beszélsz? Nagyrésze önkötés, átkötés. Volt egy picsa nagy 8 milliós, meg kisebbek.
Osztalék előtt/után nem meglepő a sok átkötés.
Törölt felhasználó2007. 05. 15. 09:41
Nyugottság! Rövid időn belül eléri, sőt átlépi az 1000 Ft-t, tavaly ugyanezt csinálta osztalék után. Akkor is bánhatta, aki minimál áron kiszórta.
En is meglepodnek 1K zaroval, de hajra. Most tuti gyujtogetes folyik, aztan valamelyik elohoz a spajszbol egy nagy szelet kolbaszt es kitalalja az asztalra egy kis lakomara.
Azért a forgalom nem gyenge!
Vki jól felszívta a mennyiséget is!Ha az egészet piacon nyomják már 700-nál járna. Ügyesen bealtatták az orosz storyt. Szvsz megy a gyűjtögetés 1K-val.Sokaknak lenne meglepi záróban 1K...
Mtelekom