Nem kell ide vilagpara...........Ahhh,
En mar nem gyozom hanyni ra a foldet ,annyira temetem mar szegenyt.
Brokercegek, fookosok, muftik, spekulansok, stromannok: Hat talaljatok mar ki valami sztorit ennek a lecovekezett szutyoknak, mert igy "tisztan" a jo egnek se kell.
900 alatt ugy vennem, hogy mar oda se neznek
Mindenki be van sz..va a global paratol, esik a HUF, 2 adat a hetfoi kamatvagas ellen, kicsit gyengebb gyors a vartnal, HSBC 865os celar es az USA vizsgalat, amit mar mindenki honapok ota tud, de azert ha tolni akarnak rajta lefele, akor felemlegetik. Szemben szinte semmi + hir, talan egy-ket 1000 feletti celar. Jo hogy utik, mint allat, de ussek csak! :-D
lehet azért hogy valahova prezentálják, hogy milyen vacak és el kell adni; hiszen már három napja esik és min.-n zár;
vagy azt kell épp prezentálni, hogy milyen alacsonyan van, most kell venni;
vagy valami nagyon fontosat tudnak már ... amit mi nem.
csak azt nem tudom honnan húznak elő ennyi részvényt ???
bár eszembe jut az fhb, amikor hívott a broki, amikor a manipula miatt 40 % bukóban ücsörögtem egy napja még csak, hogy adjuk el, mert ez még lejjebb fog menni ... és képzeljétek volt aki eladott ... sokan is ... engem két napig győzködtek, komolyan !!!
szerintem most is mennek a körtelefonok olyanoknak, akik nem figyelik így a tőzsdét mint mi, csak azt látják a hírtévében, hogy Úristen a makitelefon már megint beszakadt, már harmadik napja ! és eladatják vele ! :o(
bár ez már csak az én kis összeesküvés elméletem :o)))
nekem eddig még nem jött be a Babics Egonos technikai elemzés, ráadásul keveri a technikai és a fundamentális módszereket (amit kell is), de nekem olyan nesze neked semmi, fogd meg jól stílusúak
Mtelekom