Mortal: úgy jött ki, hogy akvizíció és a matyi felvásárláis storyja nélkül gyenge a papír, fundamentálisan rosszak a szektor kilátásai, nő a verseny, várhatóan piacvesztésre, bevételkiesésre lehet számítani. A kiadási oldalon meg nem erőltették meg magukat a lefaragással. Nagyjából ezért eshetett oszinál nagyobbat.
Állami Nyomda már másnap nem pottyant oszival, mert tartja a növekedési story. Igaz nem egy lapra tartozik a két papír.
Most oszifizetés után nagyon nincs beleárazva egy csökkenő hozamkörnyezet. Pedig oszipapír! és az alapján meg up
Igazatok van, ha ezer százalék, hogy nem igaz az orosz pletyi. Én látok rá - igaz elég kicsi - esélyt, hogy beléphetnek a Matyiba, és ez majd lök valamit az árfolyamon. Hajóztam már egyszer-kétszer a farvízükön, nem bántam meg. Persze házat ebbe se... :)
attiati igen vágásra talán lecsitulhat, de nyáron nem igen szoktak alapok vásárolni... tehát emelkedés lehet de szerintem kárász életű lesz, mert elfogy az utánpótlás...
júliusig felejtős a papír... majd kialakul az alja.. elesett a 200 as átlag!!
aki pedig itt vásárol. az tartsa is meg 1 évig... mert 1k fölé vissza fog menni
lássuk
910-920 itt vannak az első nagyobb ellenállások.
viszont ha innen is ütik. akor 880-860-820
emelkedésnél 970 nél már short ajánlott (rés) és long zárás.. menekülés
látom ti napokban gondolkodtok :)
Pedig ezt a papírt csak a kamatvágási hírek árnyékában fogják csak előkaparni. kb nyár végén... addig csak egy jó hír segíthet neki.
920-on vettem, aztán 1015-ön és 1060körül kiszórtam. Mostani pozim 1042-ről és 1036-ról van.
Nagyon egyetértek veled elfmage3. Ha ezen a héten az osztalékosok ki tudják szórni, jövő héten esetleg megindulhat felfelé. Addig ha esik, csipegetés.
A HSBC ára nevetséges, nem tudom miért jó nekik az, ha a komolytalan hülyéknek tartom őket...
Illetve a célt tudom, csak szvsz nem jött nekik annyi haszon ezen a papperen, hogy megérje ennyire lebékázni magukat...
Ugyan poziból beszélek - méghozzá oszi előttiből - de szvsz növekedési sztori van a papírban, és elhiszem a Deutsche Bank 1180-as TP-jét (és nem hiszem el az HSBC 800-valahányasát).
Skacok, elmondom a frankót, boccs hogy csak utólag.
Anyám tegnapi záróban belevásárolt. Bár lényegében ezt már tegnap is említettem. Aki tudott olvasni a sorok közt, az eladott.
Jó hír viszont, hogy két héten belül eladja. Szóval két hét zakó várható.
Viszont, TA alapon egy nagy gap altal, egy nagy res keletkezett.Tehat, minden elemzonek, , reszveny manipulatornak, brokercegnek, - spekulansokat nem keverekbele :) - azt tanacsolom, hogy vegyek a pappert. Nem tudom mikeppen? , mi altal ? ezt rajuk bizom. Valami hulyeseget talaljanak ki, mondjuk, az oroszok a spajzban utan, valami olyasmit, hogy ; nem nyikorog mar a spajz ajto, mert kenegeti a "......" cimu sztorit. Szoval mindegy. Barmit. De spekak csak ovatosan.En is az vagyok. A tozsde likviditasat bennetek latom. En rosszat nektek nem akarhatok. A broki cegeknek meg ugy is a forgalom a mervado, ha kell a ktyakakit is megeszik ehhez. Na befejezem, mert itt nagyon dorog, es mindjart kikapcsol a gep tole. A leneyg mar le van irva. A tobbi ebbol kovetkezik.
Kedves Sacis! Mivel nem ertem mit koszonsz nekem meg (?), remelem nem okoztam valami rosszat neked.
Na jo akkor inkabb beirom a pozijaimat, ezzel remelem sikerul tisztara mosnom magam. Vetel 958 es 952.Remelem mostmar ok vagyunk.
Egy 950-körüli alj reális lehet, mert egy picit túlszórták magukat a fiúk, másik fontos indikátor is jelzett, szólt a brókerem; "hogy csökkenteni kéne a mennyiséget, vagy adjuk el?"
Na szóval ezért is fordulnunk kell holnap, a Dow János +100 ponty, az úgy tudom jó:)
Törölt felhasználó2007. 05. 15. 17:19
Szerencsére az emberi psziché az, ami a papírt hamarosan ismét 1000 fölé küldi. Akik ugyanis olcsón bezsákoltak belőle, már alig várták a határnapot, hogy a megúnt részvényektől szabadulva új kalandba vághassanak. Más spekiknek viszont nagyon is megérte ezen az áron bevásárolni. 1-2 nap és GO!
Mtelekom