Következő van: elmentem az osztalékért 1033-1035-ön. Ez már zsebben van. Árfolyam lezúgott a pincébe. Jó, kivárjuk. De az élet nem áll meg. Ott a lombardhitel, meg a szimpla kölcsön, és lehet 3-4 napos trendekre spekulálni, a Telkom meg majd alakul!
Ha holnap sem lesz korrekcio felfele, akkor vmi nincs rendben. En banom, hogy 930ra alltam a vegen, mert igy szaros 1Ft miatt nem kaptam eleget. (932n azert veszegettem, mert felfele varom a het 2. feleben.)
A gyorsjelentésen, ami elfogadható lett, már túl van az MTelekom. Az árfolyamára inkább az osztalék (70 Ft) kiárazódása lesz befolyással. Kicsivel 1.000 Ft alá kerülhet a részvény árfolyama, de ezt továbbra is csak időlegesnek gondoljuk!
_________________________________-
Ezt hogy spekulálták ki???
1., Osztalék: Ha ennyi az éves hozamom akkor minek tőzsdézem? :)))
Az jobb ha 1-2 hónappal előbb bevásárolva elviszem az osztalékot (vagy az annak megfelelő árfolyamnyereséget)
2., Van ennél jobb növekedéssel kecsegtető papír is, hasonló biztonság mellett.
3., Ezzel egyetértünk, az 1k feletti szintek egyenlőre eléggé levegő nélküliek. Most is csak az osztalék miatt voltunk ott. Ha az orosz szál nem válik igazzá akkor csak jövő ilyenkor lesz megint 1k felett reálisan.
Mtelekom