kullog...970-980 között lennénk még csak egyhelyben. Igaz ez a papír nem a növekedési storytól megy. Ami meg vinné (hozamcsökkenés) az késik. Csak idegesítő, hogy osztalékfizetés után agyonnyomták. Növekedő piacon esett...
ÁNY 2 nap alatt visszaszedte osztalékfizetés után az 5%-ot...
Nem vagyok még 1 éves tőzsdés, de már túl vagyok azon, hogy összehugyozzam magam, ha 10%-ot is beesik az árfolyam. Most itt a telekomban volt úgy, hogy -210.000-en álltam (2 misivel tőzsdézek). Úgy fél-1 évre visszanézve azért inkább emelkedget. Ha meg beolvasztják a Tonlájnt, attól csak jobb lesz. van rá reális esély, hogy záros határidőn belül eléri a szelvényvágás előtti értékét.
Kullog? 911-ről ugrott fel 960 fölé - ez azért teljesítmény!
Törölt felhasználó2007. 06. 05. 12:46
A kamat csökkentés e hónapban meg lesz a BUX történelmi csúcson a német DT száguld a nagyok most még kiszivják a papírokat aztán szépen felrántják.Szerintem.
nem arról volt szó, hogy pszichológia... meg megszokták a befektetők az 1000el kezdődő telekom árfolyamot és úgyis pillanatok alatt visszaveszi az osziesést? :)
kispangit: akkor te is átéltél pár nyugtalan napot :)
Minden a szar emelkedett, még gyógypapírok is, ez meg itt kullog.
Akkor megérteném, ha egy beszakadásnál is helyben maradna.
Pedig baromira megtartanám, amíg beindul a kamatvágás, az meg már max 3-4 hét lehet...
Törölt felhasználó2007. 06. 05. 12:04
Kis technikai elemzés a Tőzsdeforumról.
MTEL
A múlt hét végén a telekom papírok kitörtek az oldalazó trendjükből és 970-980as szintek felé emelkedtek. A héten a korábbi ellenállási szint támasz lehet és újabb emelkedés következhet, különösen a DTE-re vonatkozó kedvező hírek hatására.
Törölt felhasználó2007. 06. 05. 12:00
Szerintem meg 1-2 héten belül 1000 fölé fog emelkedni.
Úgy legyen, bár én 970 felett már adom egy részét, de csak az általános bika hangulat túlzása miatt.
Amúgy tévesen volt megadva egyik adatom, ezért visszautasították. Elvileg javítható/pótolható és később beadható újra az osztalékigény. Equitas van olyan szíves és intézik. Csak beijedtem.
Akkor tuti, hogy valami hiányzik. konzultálj a számlavezetőddel! Nekem már 25-én rápattant a számlámra az oszi, ergó fizettek.
Poziból beszélek, de az utóbbi napok történései alapján én lassú emelkedést várok Richtung 1000...
ujonc: köszi már egyből megtettem, válasz csak munkanapon lesz, meg míg utánnajárnak.... tuti hogy TAJ számom nem volt megadva, ezért nem fizették ki :(((
Pedig Matáv BÉT-es közleménye szerint nem feltétel a TAJ szám rendelkezésre bocsátása. Az összes többit adatot, személyi szám, adószám, azokat meg remélem meg kellett adnom EQ szerződéskötéskor. De ennek az oszinak már rég itt kéne lennie :(
attiati! A kérdéseidre gyorsabban, és pontosabban választ kapsz, ha megkérdezed az equitas honlapján.
Törölt felhasználó2007. 06. 02. 13:16
Hello, én az elmúlt napokban már egyszer megkaptam az osztalékot, de ma eltűnt a számlámról. Szerintetek miért? Semmi üzenet nélkül. Mikor megkaptam volt róla egy rendszerüzenet, hogy osztalékot kaptam, de most az sincs meg.
Mtelekom