Tiszteletem Toka úr!Mi lesz a 10 millió MOL oszti sorsa idén?Bali az asszonnyal?Vagy Hawaii?Esetleg OPUS-ba lesz megpörgetve?Remélem a haverok nem olvassák a fórumot,mert akkor egész évben csak Te fogsz fizetni a presszóba az kurvaélet!
A végéért kár de legalább 2.800.- és volt egy 555 millás kötés is. Kis korrekció lehetséges holnap vagy itt fog toporogni ami nem lenne rossz szerintem.
Így, hogy kiszálltál, nyilván ahhoz keresel indokot, hogy miért kellene esnie... Én is követtem már el effajta hibát néhányszor, majd visszaveszed magasabban! Vagy nem, ahogy érzed.
Azért ezekkel a kijelentésekkel óvatosan! Volt már aki ilyenekkel dobálózott, aztán még 25xx is! Szelvényvágás után hol lesz? Mindenesetre most szépen alakul, nem akarom elrontani a hangulatot, menjen csak szépen tovább, van mit bepótolnia!
MOL a tegnapi Hetes es Napos chart egyelore jol mukodik: https://imgur.com/a/o57LBxi a regen vart wave(iii) emelkedo hullam beindult, rally van, es stabilan egyenletesen megy fel. Ezeket a szinteket jo esellyel mar soha tobbe nem fogjuk latni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.