A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
2009 és 2017 között voltam az equitas-nál, akkor még csak a sima havidíj volt, de az is talán csak 2012-től? állományi díjról nem is hallottam pár évvel ezelőttig. . aztán 2022-ben nyitottam újra, és transzferáltam mindent, amikor az ERste bekebelezte a randomot, és nekem nem volt havi díj és állományi díj - eddig.
Számlavezetési díj volt a KBC-nél is. Már nem emlékszem pontosan a százalékra - talán portfólió 0,125%-a?? -, de a maximum 5k fosrint volt. Tehát, ha 500 millió volt a számlán, akkor is 5knál megállt. Ezt azért tudom, mert nekem annyi volt. Mármint nem 500 millió, hanem 5k 😂😂😂😂😂
nekem olyan volt ma hogy jött az sms, hogy eladtam, de a webbrokeren nem látszott a laptopon. Ki és bejelentkezés után már láttam az eladást, ami elég gáz, de legalább helyreállt. Van hogy esik a paper 10mp alatt 2%-ot és visszaugrik. Ezt ki bejelentkezéses szarságok miatt, lehet hogy pont nem tudod lekereskedni.
Sziasztok, Találkoztatok már olyannal, hogy egy törlésre ítélt teljesítettlen megbízás beragadt "Törlés" állapotba és nem került "Törölt"-be? Már közel 1 órája abban van, és így nem férek a pénzemhez, mivel ez a rész a zárolt szekcióban van.
Örömmel közlik, hogy a totális elb@szás után még béta teszternek is tekintik az ügyfelet? Ez a pénzünkről szól, emberek, és a pénzünkre megy, mi folyik itt?
Ezt a "megnyugtató" levelet remélhetőleg megkapja az összes többi ügyfél is. Mi vagyunk az 5%. Először elindítják az üzletet az összes hibájával, aztán fejlesztenek? Jól át lett ez gondolva? Azóta Önök helyett sok ügyfél átgondolta.
Kedves Ügyfeleink! Kedves Fórumozók!
Nagyon sajnáljuk, hogy az átalakulásunk következtében fennakadásokat
tapasztalhattatok. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több funkció
zökkenőmentesen elérhetővé váljon a K&H Értékpapír kereskedési felületein,
mind a webtrader-en, mind a K&H mobiltrader-en.
Ennek eredményeként
piaci áras
eladási megbízás március 26-al elérhetővé vált,
és a következő új funkciók bevezetésén már dolgozunk:
részletes
portfolió kimutatás az állományokban lévő értékpapírokról, számlánként
bemutatva a különböző bekerülési árakat és nem csak az átlagárat
rendszeres
(havi) befektetések TBSZ számlán
Tisztában vagyunk vele, hogy egy befektetésenként kimutatott
részletes eredménykimutatás nagyon hasznos támogatást nyújt a jó befektetési
döntések meghozatalában, ezért a fenti három funkció bevezetése után, ezzel a
fejlesztéssel folytatjuk.
Amint ezek élesednek, természetesen tájékoztatunk Benneteket,
addig is nagyon köszönjük türelmeteket és megértéseteket!
Amennyiben további fennakadást tapasztaltok, illetve javítási,
fejlesztési javaslatotok van, kérjük, jelezzétek a webtraderben elhelyezett
„visszajelzést küldök” gombon keresztül. Előre is nagyon köszönjük!
Az általatok jelzett javaslatokat megvizsgáljuk, s a
fejlesztésekkel az erőforrásaink adta lehetőségek szerint haladunk.
További információkat honlapunkon, illetve (feliratkozás esetén)
hírleveleinkben találhattok.
Mégegyszer megköszönve türelmeteket és együttműködéseteket, üdvözlettel:
K&H Értékpapír
köszi az infókat. amúgy én a beva és a név miatt nem aggódnék, azzal nincs baj, eddig is, a KBC alatt is a belga biztosítás volt mögötte, nem a magyar. Engem a szolgáltatás minősége és ára zavar. alapból full béna az egész felület. (ráklikkelek a kedvencekre és nem hozza be a könyvet? csak akkor, ha a bét fülön megkeresem, és ott klikkelek rá?) . Az alap késleletett ár-szolgáltatás valami 20 perc, még az ingyenes stooq.com-on is hamarabb látom (ott csak 15 perc a késleletetés) . Az ára. eddig nem volt havidíj se és tartási díj se. van ~25 milliónyi részvényem, alapvetően buy and hold voltam eddig, néha egy minimális kereskedéssel... Na, mostantól, ha nem csinálok semmit, az is havi ~3500 Ft. Ez azért kicsit frusztrál. Amikor meg kereskednék, akkor mit csinálnék? mondjuk, vennék vagy eladnék egy kis bux hatit, de nincs... ----- az frusztrál nagyon, hogy a randomnál voltam, megvette az erste, elcseszte az egészet. oké. volt akció, át-transzferáltam a KBC-be, szép volt, jó volt, fasza minden, erre kitalálják, hogy átizélik az egészet a cseheknek. nem vagyok boldog.
Megnéztem újra a weblapost és az app-ost is. Most már működik mindkettő! Náluk lehetett a probléma, mert eddig sem a weblapos sem az app-os nem működött. Köszönöm!
nekem elötte valoban jelezte, hogy ennyi es annyi forgalmam volt es meg ennyi es annyi kell a platinumhoz. szoval szerintem nem csak szimulacio volt, DE az igaz, amennyiben valaki nem is erte el a küszöböt, akkor is megkapta a platinat. mondjuk meg a platina is draga szerintem, de mindegy :D :D persze attol függ, ki mennyit ad-vesz es mennyire sikeresen teszi azt. de persze azert a kereskedesi költseg igen tetemesre nöhet meg abban az esetben is, ha valaki jol csinalja a dolgot. ezert is akarom kiprobalni az IB-t, mert ott a dijak nagyon alacsonyak es azert nem mindegy, hogy eves szinten töb szazezer a zsebemben marad e vagy sem.
én úgy látom, hogy elég egyszerű a képlet: első három hónapban mindenki Platinum csomagot kapott utána pedig bedob a forgalom alapján a megfelelő csomagba: https://www.khertekpapir.hu/dijjegyzek nem vagyok fejlesztő, de szerintem az első három hónapra szimulálva van a magas forgalom, ezért tölti ki a teljes csíkot a forgalom az app-ban és ezért szerepel az a pontatlan szöveg. Április elején kiderül :)
közben meg küldték ezt a mail. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatni
szeretnénk, hogy 2024. áprilistól minden online díjcsomagú ügyfelünk az
előző 3 havi forgalma alapján lesz díjcsomagjaink egyikébe besorolva.Ez az Ön számlavezetési díját és aktivált real-time szolgáltatását is érintheti.
Az állomány-átruházás után minden átvett, online díjcsomagú
ügyfelünknek rögzítettük a kedvezményes platinum díjcsomagunkat, amely
2024 március végén lejár, így innentől a forgalma alapján változhatnak a
megszokott díjai. További információkat a weboldalunkon és Kondíciós listánkban olvashat.
ez nalam is igy van. ha jol emlekszem volt valami olyasmi, hogy 3 honapig megadjak alapbol, szoval lehet, hogy egyszerüen megkapjuk meg aprilisra is, ha elözöleg jo forgalmad volt.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link