A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Így van, mostantól kötelező minimum 4900 Ft ot tartani a főszámlán (feltételezem az esetleges költségek fedezésére). Így pl ha beutalsz 500k-t a főszámládra amin 0 Ft szabad pénzegyenleg van, akkor csak 495,1k-t enged átvezetni a NYESZ-re vagy TBSZ-re. Kicsit ironikusan, nem tudom eldönteni, hogy akkor ezek most befektetési vagy széf/trezor szolgáltatást szeretnének e nyújtani.
Én ezt az egészet lesz..rom. Itt a K&H is nyakig benne van a szopatásban. Az Oktogonon az ügyintéző az ARCOMBA HAZUDOTT! Közölte, hogy nem tartoznak az MNB-hez, tegyek panaszt a cseheknél, mert az MNB le van szarva. Ezt úgy, hogy a központ azt HAZUDTA telefononon, hogy Bp- en a Lechner Ödönt CSEHEK bezárták! KBC HAZUDIK!!! Meddig lehet a KH alkalmazottainak hazudozni?
Az MNB- t egy ügyben lehetne megkeresni. Mennyire volt teljes és átfogó a tájékoztatás az ügyfél átruházás során a KBC részéről. Mennyire voltunk figyelmetlenek, vagy hiányos volt az ősszel a KBC által adott információ?
A regisztráció nekem gond nélkül ment. De ez az új rendszer egy óriási visszalépés. Értsd meg, hogy ez a cég a z EU másik tagállamában székel. Itt egy fióktelepe van. Másik tagállami felügyelethez tartozik. Itt nincs MNB! Olvasd el a szerződést...
Sok mindenben egyetértek Veled nem egyszerú a regisztráció ,de elég sokan lehet,hogy csak ideiglenesen,de regisztráltak . Esetleg próbálj segitséget kérni itt a fórumban,mert nem kell jogi diploma hozzá. Üdv!
ez a belgakhoz jarast nem teljesen ertem ha henkel mosoport veszel es panaszod van, vagy a huawei teloval, vagy a ford autoval akkor nem levelezgetsz, kilincselsz keresztul-kasul a vilagban, hanem mivel ezek Moon bejegyzett cegeken keresztul lettek ertekesitve, ezert az itteni jogi keretek kozott kell folytatniuk a tevekenyseguket, teljesiteni a vallaltakat hasonloan itt is, ha a KH Bank szeretne Mo-n uzemelni, es nem tudja betolteni a funkciot, amire vallalkozott, akkor nem kell csinalni persze lehet szalazgatni, hogy leanyvallalat, meg fiok, meg ki kie attol meg ugyanaz a semmi van a semmi meg nincs jo lenne, ha az mnb, vagy a megfelelo szerv ehhez igazitana, amit kell
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link