A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
"Nem véletlenül kérték aki teheti még decemberben kezdje el és intézze
előre a szerződéskötés és egyéb ügyeket mert tudták hogy ez lesz " Milyen szerződéskötésről és egyéb ügyekről írsz? A szar rendszer hibái miatt nyűglődnek a K&H dolgozói és az ügyfelek is.
Ha kész rendszert kaptak, akkor mi ez a sz..r, amit a képünkbe tolnak??? Ez annyira gagyi és használhatatlan, hogy késznek még a legnagyobb jóindulattal se lehet nevezni. Pl. a certik listájában az összes certinek ugyanaz a neve, max. az ár alapján lehet kibogarászni, hogy melyik mögött milyen termék lehet. Katasztrófa...
ööö izé. több mint 8000 januárban ébredt fel,hát ha másodikán tudtunk elkezdeni kínlódni az új rendszerrel,előtte mi a pékfaszát kellett volna tennünk?
FRISS INFÓ A KBC KH ÉRTÉKPAPÍR MOBIL ÉS WEBTRADER HIBÁKKAL KAPCSOLATBAN - legyen az bármi: 1. több mint 9000 meglévő ügyfelük került át a KBC -től a KH értékpapírhoz. összesen a teljes ügyfélszolgálat, és plusz kiegészítő munkatársak (aki él és mozog) be van ültetve és az ügyfelek dolgait intézik. Nem véletlenül kérték aki teheti még decemberben kezdje el és intézze előre a szerződéskötés és egyéb ügyeket mert tudták hogy ez lesz (ami most van, én a sajátomat decemberben intéztem, egy vagyok az a pár száz ügyfél közül aki intézte). Természetesen az ügyfelek (több mint 8000) januárban ébredtek fel. (nem hibáztatás ez csak infó) 2. Nem veszik fel a telefont kérdése: nem az van hogy nem veszik fel, hanem az hogy mindenki a aki él és mozog a telefonos ügyfélszolgálaton van. Nincs már több szabad ember aki felvegye a telefont. 3. e-mailes megkeresés pontosan ugyan az mint a telefonos megkeresésre, nincs már több szabad ember aki válaszolni tudna az e-mailekre. 4. a programozók folyamatosan javítják a rendszer hibáit, készen kapták a cseh rendszert, türelmet kérnek dolgoznak rajta. szóval a szokásosnál több időbe telik most minden. Nem védeni akarom őket, távol áll tőlem és nem vagyok se KBC se KH alkalmazott sem, én ma tudtam beszélni velük telefonon (igen sikerült) gondoltam megosztom veletek az infót. Akinek már sikerült a rendszerbe bekerülni, annak sikeres kereskedést kívánok!
Havi 5 tranzakció után ingyenes. Amúgy ahol bekapcsolod szerintem egyértelműen látszik, azt is mutatja, hogy jelenleg hogy állsz és a felette lévő táblázatban pedig , hogy a díj mentességhez mennyi tranzakció kell.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link