A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Most Platinumba van mindenki 0.24% a kondíciós lista szerint de Daytrade megbízásoknál csak 0.12%. Utána nem számoltam de a Daytrade megbízásaimnál egyenlőre nem írt jóvá semmit a tranzakciós összefoglalóba legalábbis nem szerepel semmi jóváírás.
Nem vitainditonak szantam, pusztan erdekessegnek. Konkluzio: Az ilyen felulet jo a Buffet, Mobius, Zsiday tipusu buy & hold strategaknak, de nem megfelelo a napizoknak. Nyilvan ez is egy szempont…
Üdv! Elkezdtem megnyitni az új platformot. A következők jelennek meg: Alapmegállpodás Hozzájárulás a GIRinfO-n keresztüli adatkezeléshez Befektetővédelmi kérdőív Szociális hozzájárulási adó nyiltkozat Státasz: Befejezetlen mindegyiknél Művelet: Befejez gomb A befejez gombra lehet csak kattintani, de a nyilatkozatot egyiknél se tudom kiölteni. A befejez gomb a megoldás, és utána nyílnak meg? (?????)
Bocs, az OFF-ért: Ha lefordítod, utána rögtön világos lesz, hogy egy aktualizált, folyamatosan karbantartott kereskedési felületen vagy :-) Mint közismert, az informatikában 2018-2019-től megállt az idő... :-) a kapcsolók átnevezése is megugorhatatlan kihívás... _ ON -
Valaki tudja, hogyan lehet a meglévő portfóliót berakni a kedvencekbe? azt kivéve, hogy egyenként rákeresek és kijelölöm. Azt sem értem, hogy miért a londoni és svájci tőzsdéről van az ETF-k többsége, ahonnan csak előző napi záró árat látok. A vétel-eladást így olyan áron teljesíti amin akarja....
Csak egy rövid leírás az ügyfélbarát kereskedelmi platformon az iShares Core MSCI World ETF-ről : Rövid leírás iShares Core MSCI World
sleduje vývoj světového akciového trhu skrze MSCI World Index. Do tohoto
ETF patří společnosti jako Apple, Facebook či Microsoft. Index začátkem
roku 2018 celkově obsahoval více než 1 600 firem z celého světa.
Správcem iShares Core MSCI World je společnost BlackRock, patřící
mezi největší světové investiční společnosti. Rengeteg helyen nincs lefordítva A CSEH SZÖVEG.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link