A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nem belsős, ez hivatalos. Még szeptember végén kiküldte az IBCE az e-mailt arról, hogy őket fel fogják számolni, az ügyfeleik pedig mennek az ír részleg alá 2024-ben. Van róla publikus FAQ is: https://www.ibkrguides.com/kb/merger-of-two-eu-broker-dealers.htm Részben el is kezdték a felszámolást, pár hónapja az IBCE nem fogad új ügyfeleket, csak a meglévőek számláit kezeli (de aki még az IBCE-nél nyitott számlát, nekik a 2024-es TBSZ-ük is az IBCE alá került idén). A TBSZ-nél a 2000 forintos havi díj "minimum activity fee" típusú, ami azt jelenti, hogy ha a hónapban van kereskedés a TBSZ számlákon, akkor az ahhoz kapcsolódó díj csökkenti, vagy akár nullázhatja is ezt a díjat. Ha több TBSZ számla van, akkor is 2000 forint a minimum activity fee, nem szorzódik a TBSZ-ek darabszámával.
"Megbízását zárolt kereskedési számla miatt
elutasítottuk. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a
+36 1 455 1500 telefonszámon." Ilyennel találkozott valaki, hogy mi lehet az oka?
"Devizakonverzióval át kellene váltanom az USD-t Ft-ra a normál számlámon és utána ezt kiutalni" Így van, ezt kellene tenni, már amennyiben mindenképp HUF-ra váltás a célod. Itt olcsóbban átváltják mint a bankod szvsz, de számolj utána hol éri meg.
Sziasztok! Elnézést az amatőr kérdésért. Most járt le az első TBSZ-em 2023-ban és a rajta lévő dollár összeg átkerült a normál számlára. Ezt szeretném kiutalni magamhoz ft-os bankszámlára, amiről tavaly azt a tájékoztatást kaptam a KBC-től, hogy a fogadó bankom fogja átváltani. Ezt a műveletet 3 napja próbálom megtenni, de az új rendszer csak HUF-ban engedne utalni, de nekem USD van a normál számlámon, minimális HUF mellett. Írtam nekik, természetesen nem válaszolnak napok óta. Devizakonverzióval át kellene váltanom az USD-t Ft-ra a normál számlámon és utána ezt kiutalni vagy mi ennek a menete? Megköszönöm, ha valaki tud nekem ebben segíteni.
A mai már a 3. napsütéses kereskedési nap, amikor nem jutok túl az azonosítós 1. oldalon az általuk okozott okmányadat hiba miatt. Telefonokat nem veszik fel, beküldtem a 4. online űrlapos bejelentést, majd a végén rányomtam a ZAVŘÍT gombra, bármit is jelentsen ez... Kedvesen megköszönték e-mail visszaigazolásban az érdeklődést, és hamarosan felveszik velem a kapcsolatot (ahogyan már 3. napja nem). :-ĐĐ Ja, és természetesen: "Tisztelettel a K&H Értékpapír csapata"
Kedves Fórumtársak! Gratulálok azoknak akik már rendszeren belül vannak! Én még nem :( Ehhez kérem a segítségeteket . A kötelezően kitöltendő értékpapírszámlákhoz a korábbi KBC transzfer befogadói nyilatkozaton szereplő ISIN kódos valutanemeket kell beírni? ( a saját, megbízható bankomnál nincs értékpapír számlám) Természetesen kettő napja várok x számú hívás és 3+2 e-mail után válaszra. Megnyitottam a cég honlapját. Olvastam hogy adnak szakmai támogatást :)
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link