Szia Mikor vetted a rv-t-? Ha az osztalékvágás előtt vetted (és nem adtad el az osztivágás előtt) akkor már tuti meg kellett volna jelenni a számládon a pénznek. Ha TBSZ-en van akkor azon a TBSZ számlán amin a Park papírjaid vannak, ha sima befektetési számlára vásároltad akkor azon. Elméletileg és gyakorlatilag is mindenkinek meg kellett kapnia az osztalékot. Ha mégsem akkor az OTP-t hívd, vagy keresd.
Zsiday-val semmi problémám nem ekézni akarom, de azt sem lehet megmondani, hogy mi lesz egy fél év múlva, nem azt, hogy mi lesz 5 év múlva. A múlt héten mindenki a kánaánt várta az Usá-ban a rv árak repültek, tegnap mindenki a világvégét árazta, mára úgy látszik úgy gondolják elmarad a világvége. Attól, hogy egyébként pl a budapesti irodapiac mondjuk szűkül, egyedi sztorik még megmaradhatnak. A GSPARK elég egyedi a fővárosi irodapiacon, hosszú távú stabil bérlőkkel (több komoly bérlővel nem egy cégtől függenek) és akármennyire is szidták itt az IT-t a legkorrektebb-legprudensebb vezetéssel rendelkezik (akár a blue-kat is beleértve) itt a BÉT-en.
Nem tudom olvastad -e igazan a cikket. Mikor megkerdeztek Zsiday mestert miben tartja a portfoliojat. Reszvenyt+Ingatlant+aranyat mondott. Ez ellentmond a masik allitasnak:)
Microsoft egy évvel ezelőtt újította meg a bérleti szerződést 5 évre. Ha felmondható, ha nem, annak esélyét sem látom, hogy a Microsoft-nak anyagi problémái lennének fizetni miközben részvénye >$50-ral magasabban van mint tavaly ilyenkor.
Ahogy én tudom, a Park több éves bérleti szerződésekkel rendelkezik és ezeket egyik napról a másikra nem igazán éri meg bérlői oldalról felmondani. Azt persze hasznos lenne megtudni, hogy a normál szerződések milyen ütemben járnak le... Másrészt SAP és Microsoft esetében a távmunka fogalma a járvány előtti időszakban sem volt ismeretlen fogalom.
Valóban leírtad, hogy tévedtél csak azért válaszoltam mert nekem úgy tünt hogy az én kommentem igazságtartalmát vonod kétségbe. De egyébként nincs jelentősége:)
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?