Szép Estét, úgy gondolom a következő napokban el kellene indulnunk felfelé! Ma végre el tudtunk mozdulni lényegesebben a 4600as szintről(akkor is ha vissza tértünk szinte ugyanoda). UP ! :)
vagy az srv helyett, így kerül biztosításra valaki kiszállása - bár ebben ez esetben nem értem, miért nem magasabb árfolyamon száll ki az a valaki, hisz az neki is jobb lenne
szvsz annyira rendkívüli az egész szituáció, hogy még a cégnél sem tudják mire számítsanak az osztalékfizetés után... ezért inkább nem hagyják hogy felszaladjon az árfolyam és hatalmasat zuhanjon.. mert ahogy olvastam mindenki erre számít... habár nekem ez nem számít, mert az osztiból csak újabb kis pakkot tervezek venni :)
Tomnek 0-24ben amúgy már 6k fölött lennénk, azt se engedik, hogy zöldben zarjon, bármennyi papírral képesek kitomni a befektetőket, hogy nehogy ez a borzalom valóra valljon
Szia! Köszönöm a válaszodat. Szelvényvágás előtt 1-2 nappal szerintem is lesz egy kis emelkedés,de az oszti összege 1060FT a vágáskor le fog esni róla,de az utána való napokon kicsit vissza fog kapaszkodni.A többi meg majd a piaci hangulattól fog függeni.
Szia, Május 27.-ig lehet venni a 2019-es osztalékhoz. Én egyebként bízom benne,hogy nem lesz nagy zuhanás osztalék után,már csak abból kiindulva,hogy a márciusi negatív idei rekord 3900ft volt,ami alá nem gondolnám,hogy vissza néz a részvény(ez -13,3%-ot jelentene a jelen állás szerint). Jövő hét első három napján várom a rohamot,ami majd egy bizonytalan mértékű emelkedést hozhatna magával.
Ez a papír valami hihetetlen. Az oszti rally-ban elvesztette a várható nettó osztalék ~40%-át. Ezt a szar már csak kiülni lehet, reméljük, hogy a megfelelési napot követően nem dózerolják le az egész parkot.
Saját részvény vásárlás itt nem játszik? 6600 Ft-os nettó eszközérték mellett ajándék ez az ár a tulajdonosnak. Vagy megvárnja az osztalék utána árcsökkentést, és akkor bevsárol?
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?