végülis, ha úgy veszed, akkor jó ez az ájszberg, mert legalább nem adja olcsóbban. köszönet érte, hogy nem adja 3000 forintért a részvényt, mert amilyen tuskó, adhatná annyiért is! :)
Egyik nagytulaj adogatja hetek óta sajnos elég suta módon és elég aggályos is valóban amit leműltek az elmúlt hónapokban. De reméljük jön másik új nagytulaj mivel ez egy jó és alulárazott cég aki már egy kicsit jobban ért a tőzsdéhez. Mert ennek az Icebergezésnek és, hogy konkrétan többet csökkent az árfolyam mint amennyi az extra osztalék volt és még ide is beállnak icebrgezni és még a hitel miatt az eszközérték is csökkent, igen problémás.
ez nem véletlen eladás, inkább csere.a kötéslistában egyértelmű, a könyben alig van valami, de 3680-on folyamatosan vesznek és annak fényében teszik be az eladást. parádés véletlen együttállás is lehetne, de nem :)
Oszti 1060Ft. 🙄 Én megelőlegeztem a cégnek ma az oszti kifizetését és vettem belőle részvényt. Nem vagyunk egyformák. Ha nem érted, nem baj, adja el mindenki.
Ha már ennyien vagyuk, segitsetek a matekban. Hol az üzlet? Pl: Tegnap eladok 1000db 4700= 4.700.000 Ma megveszem 1000 db 3700 = 3.700.000 Marad 1.000.000. Ezzel szemben oszti 900.000. .
Öreg meg lennél lepődve, hogy hányszoroztam már a pénzemet a tőzsdén az elmúlt években, nem az eséssel van a baj vagy, hogy minuszban kell valamit eladni sokszor adtam el már minuszban papírt. A baj a kereskedéssel van. Az nem kereskedés, hogy beállok több milliárd forint értékű papírral minden reggel 9-kor minden nap Icebergbe, ha 20%-ot esik a papir akkor 20% lejjebb, ha rendkivüli oszlék hírére éppen 5000-ről elindulna a papír akkor meg 4600-ra. Akkor igen inkább öntse ki és essen 50%ot utána meg legalább visszamegy a papír. A kereskedéssel van a baj nem lehet minden nap iceberget berakni az idők végezetéig ez aljasság sokkal nagyobb mint az öntés mert ha jó cég megveszik és utána emelkedni fog viszont így soha nem fog ha ő minden egyes reggel beáll 200 ezer darab papírral iceberge. A részvényvásárlási program visszavonása pedig igen aggályos.
T+3nap.... egyébként a fórum mai hozzászólásainak nagy része erre hívja fel a figyelmet hogy aki még nem tette szálljon ki gyorsan Marinéni is bevásárolt már...
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?