SPX daytrade AZ overnight futures +0.6%, es ezzel eletben tartja a bullos esetet. Egyelore nem mondhato, hogy ezzel megvan a bizonyitek a wave(Iii) rally beindulasra, de azert ez jo kezdet. . https://imgur.com/a/dfaBVVh
Én csak nézelődök. Minden esetre naposon és hetesen is elég erős rsi divergenciák alakultak ki, amiket még csak most kezd a napos/hetes chart validálni. Szóval én hosszú távra azért nem itt vennék...
Gyorsuló maginflációs adatok jöttek. 3. hónapja sorozatban emelkedik...azért én lassan nyitogatok shortokat, ha sp még lépked felfele...nem igazán látok fundásan emelkedésre való okot...
Jo kerdes, koszi; sokat spukulaltam en is ezen. De nem lehet kihagyni azt a (i-ii) part. Mert akkor a kovetkezo eses utani visszapattanas (kek (ii) ) atfednee a (1 of i), febr.26-i eso hullam aljat; es az nem megengedett az Elliott szabalyok szerint. Sajnos 4 db (i-ii) van, akar tetszik akar nem, ha a BEAR eset ervenyes lefele. Ha ez a BEAR, 4 db (i-ii) szamozas helyes lesz, akkor egy elkepesztoen meredek, crash jellegu zuhanas kell kovetkezzen. Annak a minimal merete is -16% koruli lesz. Ez oriasi kart fog okozni ha bekovetkezik, senki nem orulne a vegere.
siman lehozhatta volna a masodik 4 evet a pankracios valosagshowjaval, minden honapban kirughatta volna a teljes kabinetet, elhetett volna a hobbijainak, golfozas, kirugasok, bunyo a ringben. de nem, 80 eves beszaro demens nyuggerkent neki 25 eves kemeny faszu diktatort kellett jatszani. remelem utoleri az igazsagszolgaltatas es 110 evig el a bortonben.
Sziasztok, A Sentiment már Extreme Fear-ben van, egy nagyobb leszúrás után szerintem itt fordulnunk kellene, mint tavaly áprilisban is, leszúrás 6500-ra és onnan talán készen lenne a korrekció... Rray
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.