Vettem Metát vettem 2023 elején és nem most adtam el, nagyon nem... Közben a PSQH-ból kiszálltam, fel is ugrott még 50 centet. RCAT-ot tartom tovább (elegánsabb megfogalmazása annak, hogy beragadtam).
Eskü nem voltam mindig ilyen rossz, tartottam minden kötelezőt, Rig-et, Baba-t, Lac-ot, aranybányászokat, NVIDIA-t, stb. Ezekkel a kis vacakokkal az elmúlt két hétben többet kerestem (bár korántsem maxoltam ki a lehetőségeket), mint a normálisakkal több hónapig. Nem én vagyok korrupt, hanem a világ, ahogy azt egy hajdani MDF politikus mondta. Most még arra kell várni, hová fog Junior harmadik alkalommal beülni board tagnak.
Szivesen..:) Nagy adrenalinlöket, csak tudni kell kiszállni időben (legfeljebb másnap veri az ember a fejét a falba, ha megy tovább nélküle a trash express)
KIcsiben megjátszottam, ez az egyetlen mai sikerélményem..:) Most leállt a kereskedés, kijött hivatalosan is a Trumpos pletyka, innentől jöhet a rodeo erős idegzetű
Ha tartom magam a saját korábbi terveimhez, kb. most kezdeném visszavenni RCAT-et (jó eséllyel leszúr még 9 alá is hamarosan), de persze tegnap és ma is korán léptem, pedig kifejezetten vártam egy korrekciót.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.