Köszi, inkább nagyobb cégekben gondolkodom, hadiiparban a drón cégek túl kicsik. Pl. Northrop Gruman, Lockhead. De nem vettem, csak a nagy cég alatt ezt értem
TEM 9 milliard dollaros ceg? Az nem semmi. De ha mar life sciences, akkor VEEV a kedvencem, bizonyitott, stabilan novekvo ceg, bar folyamatosan kicsit tul van arazva 60-as PE-vel
Miért aposztrofálják "zsákutcának" ? Merthogy más típusú , hatékonyabb akksik állhatnak elő? LICY megérne egy komolyabb tanulmányozást... mi ez a DOE hitel? Kínaiak szórakoznak velünk úgy látom. Nem ürülök neki , mert a tegnap rábővítettem. De amíg HSI 20 000 fölött tud maradni addig összenyomott rugó amelyik bármikor pattanhat felfele... Türelem, türelem - mondogatom magamban..
tozsde szempontbol jo lenne megtalalni azokat a cegeket, amik a leginkabb profitalhatnak belole. en foleg a kicsiket szeretem, high risk high reward. RCAT pledaul ilyen. PDYN kapcsolodhat, de teljesen speki. Nektek mi a kedvenceitek dronos temaban 1 mrd dollar cap alatt?
De jó Neked, hogy tudsz jókat és sokat shoppingolni, az egész internet tele van azzal, hogy a retalierek elárasztják a piacot olcsó leárazott holmival a kínai bukta miatt.... főleg a kis vállalkozók mérgesek persze, mert labdába sem tudnak rúgni, pl a Lululemon leárazás mellett, ahol prémium, ismert márkát vehetsz egy ismeretlen valamivel szemben, még akkor is, ha az utóbbi sustainable anyagokból van, stb.
IONQ: kvantumszamitogep biznisz, jelenleg olyan szintu partnersegeket letesitenek, olyan helyekrol kapnak megrendeleseket, hogy ezeket komoly fundamentalis valtozasoknak tekinthetjuk es nehez innentol celarat szamolni. Bevetelek alapjan nyilvanvaloan tizedest se eri, de itt nem egy erett cegrol beszelunk, a csodalaots jovot probalja arazni a piac.
Sima Fibo szinteket huztam a hetes chartra, 31, 35 (korabbi ATH), 46 a celarak, de igazabol franc se tudja. En buy and hold strategiai nyugalommal kovetem az esemenyeket, havi fizetesem van benne, lesz ami lesz :)
Milyen reszvenybe lattok most fantáziát ? Vagy esetleg jövő évtől (mert előbb a reszvenyeim minuszat csökkentenem kellene..) A következők vannak a fejemben : Intel, Amd, Wizzair, Raiffeisen, német autógyárak, amerikai informatikai ipar. Esetleg olaj ? Vagy tudtok javasolni ? Talán jövő év elejére elfogadható lesz a részvény mínuszom, hogy valtsak más papírra
CROX: nemileg csokkentek a heydude cipok eladasai es lehet, hogy dragan vasaroltak fel a ceget, ezert bunteti oket a piac. Forward PE 7-8 korul van, szerintem ez mar eleg jo.
A trendvonal ala fog szurni varhatoan, kiszedi a 100-as stoppokat es belekostolhat a 95 koruli resbe, ami a fej-vall celara is. En mar elkezdtem venni, 95-on veszem a kovetkezo pakkot. Keves jobb ruhazati (cipo) ceget ismerek. A nagy esesekbol fel szokott allni es jo a hozam.
Igen, egyetértek. Szinte minden nap ránézek az árfolyamra én is. Ugyanakkor talán pont azért, mert mintha kicsit lemaradó volna jelenleg, érdemes volna bevásárolni. Egy következő hullámban minden erőlködés nélkül 7-7,2ig mehetne, sőt még az eddig teljesített korrekció is jónak tűnik. Nekem tetszik. . https://invst.ly/1763gr
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.