Egyébként a North Seat az új brit kormány intézkedései miatt kénytelenek leépíteni. Azt irogatják Seekingalphán, hogy ez nyilván más cégeket is érinteni fog. Kérdés a RIG nem érzi e ezt meg.
Nem rakták bele sem a negyedévesbe, se a prezibe. Az earnings call on mondták el, azért nem after hours esett a rv, hanem az earnings call közben. Banditák.
Egyrészt volt egy nettó 600 milliós impairment, ami miatt a headline number 1USD EPS helyett -0.6 USD. Másrészt bejelentették, hogy leépitik a North Sea operationt, ezzel kapcsolatban az elkövetkező 14 évben kb 1.2 milliárd dollár kiadásuk lesz. Kb ezzel az 1.2 mrddal csökkent is a kapitalizációjuk.
Az szép! Gratulálok! Néhány napja amikor beírtátok rápillantottam. A kezdőlapon elérhető intro videó alapján elég menő amit csinálnak, amit alá is támaszt ez a DOE 475 m usd. Ez is csak megerősíti azt a gondolatot, hogy a sokak által aposztrofált: "a lithium zsákutca" teljesen hamis állítás. Örömteli látni ezeket a cégeket, hogy igenis van megoldás a lithium újra hasznosítására! Ha volt köztetek aki megvette a 0,38-as fibon, úristen mekkorát húzott :)) . https://invst.ly/1762ef
Szerintem a pandémia egy olyan választóvonal lesz a gazdasági történelemben, amire még 50 vagy 100 év múlva is emlékezni fogunk. Én nem gondolom, hogy a jelenlegi Trump ciklus hasonló lesz az előzőhőz, ha a részvénypiacot nézzük. Ha tényleg meglépi a durva vámokat (ami által elég sok partnerrel összerúgja a port), akkor arra nem biztos, hogy ugyanolyan pozitív lesz a reakció, mint amikor csak választási szlogenként hallotta az átlag állampolgár (pl.: hirtelen megdrágul egy importált BMW, vagy Mercedes). Az erősödő dollár szintén szembeszél lehet a globális vállalatoknak, amelyeknek a súlya elég magas a részvényindexekben. Egy olyat is el tudok képzelni, hogy a januári beiktatásig emelkedés lesz, majd "buy the rumor, sell the news" jelleggel hasonló lesz 2025, mint 2022 volt, de majd látjuk, ha odaérünk.
Szia Boole, Sajnos XPEV-et elengedtem múlt héten, de vissza kellene szállnom, tudsz abban segíteni, hogy hol lehet újabb beszállási pont... talán ma, Hang Seng korrigált éjszaka, lehet benne egy dip? LAC-ból már ki vagyok tömve, de lassan már ésszerűtlenül nagy a pakkom, de nem bírom befejezni a vételt.... :) Köszönöm, Rray
Mélyen tisztelt Tiszteletes Úr! Az egyház 30y bondokban gondolkodik, én csíptem a 20y ből, elmondaná, hogy miért a hosszabbra esett a választás? Köszönettel, egyik gyermeke
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.