Napos dupla alj 3,85-on, szoval talan az segit. Bar engem az jobban izgat, hogy Boole-hoz hasonlo eves novekenyem lenne, ha ez a szarkupac RIG nem lenne a portfoliomban es teszem azt nem vinne el minden nyeromet!!! 🤯
hogy van ehhez turelmed? technikailag naposon egy gigantikus felfele mutato ek van es a csucsaban van az arfolyam. nagy elmozdulasra lehet szamitani, varhatoan lefele.
Nekem volt 4.1 500db. Csak miután 1 hét alatt lett rajta 20% bukó örültem, hogy kiszálltam 0-bán két hét múlva. Igaz rá 2 hétre 50% plusz lett volna. Ez 2022 december környéke volt. A mai napig rajta van a listámon és nézegetem mosolyogva……
Raneztem a CVNA (Carvana) chartra es sajnalom, hogy nem mertem belvenni, amikor "Barnabas" ajanlotta itt. Anno 4-5 dollar volt, most 200 felett. Csupan ket ev alatt.
Így van, én is…brutàl rés és a trendvonal fölè kerül. Én 5-nél vettem még felfelè húzva az átlagom. Jó, valóban olyan nagy a menetelés, h lobog a hajunk. De most lehet még tér fölfelé
Adtam en is. Kicsit kapkodtam es panikoltam mikor nyitas utan lenyultak, de 4,8-on sikerult elengednem 2,8 bekerrel, ami azert brutal. Azert nem kicsit vertem a fejem a falba, hogy a kotesem utan az arfolyam meg sem allt 5,2-ig. 😂 De csessze meg, nem erdekel. RSI mar majdnem 80. Trendvonalat ha visszateszteli, akkor 4,2-4,3 kozott visszaszallos, ha esetleg melyebb korrekcio jon, akkor 3,66 remek ujra belepo. . Boole-nak ujra nagy koszonet!!
Financial Forecasts 2024. 10. 07. 16:15#1115371 hónapja vett baba eladva. Beugrottam a Lac-ba. Mondjuk ezt hosszabb távra szeretnè soha rosszabb beszállót:DDDD
SPY daytrade A nyitas utan megtesztelte a penteki aljat, 5800 szinten, es onnan elesen felpattant. Nem csinalt technikai kart, egyelore tulelte a chart a mai nyitasban az eddigi bullos szamozast, de eppencsak hajszallal. HA megis letori a 5800-at erdemben, akkor vagy egy komplex korrekciora kell atterni, ami uj aljat fog csinalni, es WXY szerkezere kell atszamozni. Vagy elo kell venni egy bear szamozast; megjegyzem nem kell sok fantazia hozza.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.