Múltkoriból eladtam , majd újra vettem..így most 2,85 és 3,3 pakkal vagyok....megmondom őszintén azt mondtam, ha 4ig elmegy egyelőre happy leszek..teljesült
Hosszú távon nem kérdés nálam , hogy tényleg egy jó befektetés lehet. De azért most duplázott, a hír is kijött..én most óvatos leszek ma, meglátjuk.. Lehet kicsit beveri a fejét egyelőre , de lehet megy tovább, mint a rakèta
Próbáltam bedönteni a tegnapi vásárlásommal, de egyelőre nem sikerült, nemrég kidobtam, ha nyer, legalább lesz miből leinnom magamat. Teljesen kiszámíthatatlan mi lesz ezzel nov 5 előtt és után, de aki az adrenalint szereti kiélheti magát, mert lesz pump and dump bőven.
lemaradtam, pedig berajzolni berajzoltam a csökkenő csatiból való kitörést múlt héten :) aztán ma nyer, akkor lehet lesz egy realizálós lekör ha meg veszít fossá shortolják szerintem 10 dollárig :D
Gyorsan duplázott , jött a hír is , lehet , hogy itt 5 körül egy kicsit megpihen, de lehet száguld tovább. Hosszú távon nem kérdés , hogy valóban nagy potenciál!! De most itt figyelek már rövid távon
Köszi! Valószínűleg rövid távon a témát körülvevő hype lesz meghatározó és elő kell vegyük a TA-t, ha esetleg megpróbáljuk a korrekciót zsebre tenni. Ha tényleg képes még akkorát emelkedni, hogy betöltse a rést, akkor a számításod alapján is időben azért jelentősen előreszaladtnak az árfolyam. Ha 4,65-4,90 zónán átmegy, akkor viszont baromi jól levédhető stoppal.
A cégérték valahol 8 USD felett lesz és még nem termelt semmit sem és a líthium ára sem ment fel. Korábban ezt írtam és akkor még nem tudtuk, hogy milyen közös cég és a LAC-nak kedvező feltételekkel szerződnek. "LAC Gyors kalkulációm szerint a LAC cégértéke elérheti a 8,52 USD/részvényt, ha szépen lassan majd beárazódik a várható tulajdonrésze. Kiszámoltam a verziókat. Ennek a cégnek az adózott nettó jelenértéke valahol 5,7 mrd USD lehet. Lefelé 2,5 USD lehet az alja (kicsi kockázat), a közép érték 12 hónapra 4,63 USD körül lehet, 24-36 hónapra meg kb. 10,5 USD. Úgy kalkuláltam, hogy próbáltam megbecsülni a jövőben várható ráfordítások és a becsült hozamok ismeretében a teljes nyereséget. Azzal számoltam, hogy a következő 24-36 hónapban a Lítium ára várhatóan 20.000 és 30.000 USD közötti áron lesz tonnánként. Arra alapoztam továbbá, hogy az USA lítium iránti kereslete 2030-ig várhatóan 29%-kal nő. Az USA Energiaügyi Minisztériumától 2,26 milliárd USD kölcsönre számíthat. Figyelembe vettem a GM második körös zsetonjának megérkezését (első kör: 320, második kör 330 millió USD), a cég jelenlegi készpénzét és adósságát. A felülvizsgált becslések alapján az első fázis beruházási költsége 2,9 milliárd USD-re becsülhető. Várhatóan az első négy évben az átlagos éves EBITDA 625 millió USD lesz. Ezenkívül az 5. és 40. év között az átlagos éves EBITDA becslések szerint 1,1 milliárd USD. Ezek a becslések azt feltételezik, hogy a lítium-karbonát tonnánként átlag kb. 24 000 USD-be kerül. A megvalósíthatósági tanulmány alapján a Thacker Pass potenciális tonnánkénti költsége 7206 USD. NPV számítással az a matek jött ki, hogy a cég adózott nettó jelenértéke valahol 5,7 mrd USD lehet."
5)BTC bitcoin kezdi bevaltani a bullos varakozasokat. Mar kitort a (b) csucs fole, megnyilt az ut feljebbre. . https://imgur.com/a/yPle3jx . Mennyivel feljebbre? A kozeptavu (tobb honapos) target 90-150.000 sav. Weekly chart, log skala. A jo korrelacioju COIN, MARA is rally fordult. . https://imgur.com/a/0lyGuQf
Egyszeruen fole szoktam allni Buystop-al. Elore nem lepek be, bar Mag7-nel az jo 65-70% esely. GOOG ma 169. Egy 170 buystop, plusz a gap-up miatt +2% lepeskozzel 3 belepes: 173-176-180. HA mindet atugorja ? akkor nyitas utan 30-60 perccel szokott adodni egy kis visszahuzodas.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.