Jobbulást kívánok. Szerinted keddtől folytatódhat a kínai rally vagy lesz egy kis realizálás? Ipari nyersanyagok vagy kína? Melyikre szavazol? Melyikben van több kakaó? Köszi és Get Well!
Jobbulást kívánok. Szerinted keddtől folytatódhat a kínai rally vagy lesz egy kis realizálás? Ipari nyersanyagok vagy kína? Melyikre szavazol? Melyikben van több kakaó? Köszi és Get Well!
4)China Aki nem HongKong reszvenyt akarna, hanem igazi kinait Shanghai/NY jegyzessel, nos, annak ajanlom megnezni Petrochina, PCCYF chartjat. A mninimal varakozas itt is a duplazas. . https://imgur.com/a/YeSwYRj . Az SSEC jovo kedden nyit ujra. Addig konnyen lehet, hogy HK-ban oldalazasban maradnak a preferalt kinai BigTech (BABA, BIDU, JD, NIO, LI, TCEHY, stb) reszvenyek. kozben le-fel hullamzassal. De a hetfoi tozsdezaras ota is sorozatban jonnek ujabb kisebb gazdasagelenkito lepesek Kinaban. Ne felejtsuk, Kina vilagelso EV, battery, nuclear eromu epites, vasutepites temakban. . Tovabbra is hihetetlen, hogy a "leginkabb utalt" kinai reszvenyek milyen hamar mentek "aktual darling" statusba a WallStreet-en. A kinai MCHI ETF 3 het alatt +35%, es nyilvan nem itt a vege. "Ha nem most, akkor mikor?" ezt kerdezi most minden kinai. Es alig varjak, hogy kinyisson a tozsde. . A yuan esett 6-8%-ot, ez is tolja a piacot. A BABA elmeleti chart varakozasa es a mai helyzet hasonlitasa arra utal: meg van benne potencial. Erdekes hogy BILI szeptemberben mar duplazott, vezeti a mezonyt fel, es alighanem megegyszer. . https://imgur.com/a/6W0gF3y
Akkor pihenjél és ne írjál. Köszönöm. Gyors felépülést kívánok. Amikor én elkaptam, nem tudtam napokig aludni. Az asztalomnál dolgoztam megállás nélkül. A feleségem végig aludta. Mikor felkelt, adott egy gyógyszert és 24 órát aludtam, majd felkeltem és jól éreztem magam. Előtte azt hittem, hogy megfulladok.
Covid pozitiv, es pocsekul vagyok. Viszont a lenyegben egyetertunk. . 1)Olaj A felpattanas ma mar az elozo, a szept.19 csucs, 72.5 szint fole ment. Ez megerositi azt a gyanut, amit az elozo chart mutatott: lehet hogy csonka lett wave(C), es mar kesz. , Ez azt jelentheti, hogy keszen van a 2.5 eves olaj korrekcio is. Es talan vegre olaj is megindul felfele a femek, nemesfemek, Lithium, Copper es minden mas anyag, mint MXI ETF utan. . https://imgur.com/a/Dm8f0NH . Az integralt olaj-oriasok kozul Total, Shell es BP jobb kilatas, mint XOM vagy CVX. A kozepesek kozott nekem Murphy (MUR) tetszik leginkabb. . 2)RIG Ezzel az elemzessel abszolut egyetertek. Transocean Ltd. (RIG) Positioned for Growth Amid Rising Offshore Drilling Investments (yahoo.com) , 3)LAC A szept.29 chartokhoz nem tudok hozzatenni: megvan a korrekcio vege, es mennek fel a lithiumosok. LIT ma mar 45 szintnel van. De LAC a leggyengebb kozottuk, egyelore beken hagynam. . https://imgur.com/a/Rn38nLN
Szerintem a LAC-ot érdemes most hosszúra tartani és felhalmozni, mert a GM szerződés 2. fele ha minden igaz, akkor 2024. december végéig lezárul. Akkor az árazásának illene komolyan megemelkednie 3,5-4 USD-re. 2027-re 10 USD-ig, 2029-re 20 USD-ig simán mehet.
Múltkor nem vettem 2 körül...aztán fél is szaladt.. Lehet érdemes volna most megvenni az első pakkot....aztán a következő résnèl a következőt , ha betölti..
Én az RS-re írtam, hogy attól alapból nem kellene várni semmi jót. Ha van valami más sztori is mellette az más. Bármikor kialakulhat benne egy mánia, ettől függetlenül sokáig nem érdemes benne ücsörögni, mert ha nincs semmi akkor értéktelenedik. Valamint olyan pénzzel kell játszani vele ami ha elég teljesen sem befolyásol semmit. Ránézve értéket nem látok ebben a cégben, de a pénzpiacokon ez sokszor nem számít rövidtávon. Amúgy 410m totál részvény van, de nem tudom ebből milyen eloszlás van a piacon.
Nekem is van , tervezek mèg kicsit csípni hozzá....szigorúan speka XELA gondolom többeknek mond vmit......ott újra és újra rs volt....és újra és újra zuhant....képes volt 5 dolcsiról 0,5 re menni majd újra..
Erre én is nagyon kíváncsi lennék!! Megnéztem, hogy a RIG utoljára 2016-ban volt nyereséges, ha ez a negyedév az lenne, akkor szerintem a növekedés akár exponenciális is lehetne. Sajnos azonban az olaj árát csak a közel-keleti konfliktus tartja fent. az US shale production az egekben van, az USA napi 13,3 millió hordó olajat termel és az OPEC sem akar további csökkentést, sőt inkább növelni fogják a kitermelést! Az elnökválasztásig az olajárak mindenképpen alacsonyabbak lehetnek, ez mindkét elnökjelöltnek alapvető érdeke! De utána?
Nem néztem. Alapvetően a főbb Forex párokat és nyersanyagokat meg indexeket szoktam trédelni (CFD). Ezeket a részvényeket csak akkor ha sokat beszélnek róla és nagyon szűk stoppal (max 1% bukó)
Ma reggel valami olyasmit olvastam, hogy a kintlévő public részvényállomány 60 m korul tobb mint 85% a ki lesz vonva és 1 5 m lesz a float... Az R/S mindig szopás, kivéve ha lenyomják 1,5 misire a floatot, kis volumennel meg tudják indítani a short squeeze t majd magasabb arfolyamon boritanak mindent a kicsikre... de ezek csak a gondolataim... MLGO viszont legalább szép
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.