Olaj, RIG, NG 1)Az olaj chartot most 3 modon lehet, Elliott szabalyosan beszamozni. Ebbol egy bullos: kitoresre szamitunk felfele, es nalam eddig ez volt az fo ALT eset, ezt preferaltam. Es lehet ket Bear szamozas is, eddig kevesbe valoszinu ALT esetnek gondoltam. . Tegnap ebben is valtozott a helyzet, mert olaj az elozo alj ala szurt. Igy a bullos ALT eset atszamozasra kenyszerult, ez meg mindig bullos, de kieroszakolt "fokhagyma izu" lett. A ket BEAR szamozas viszont megerositest kapott, mert az elso alj 72.5$ ala szurt. Szoval: tovabbra sem kizart a bullos folytatas, de ettol kezdve kevesbe valoszinu, mint a BEAR eset. A WTI target 60$ korul van. . https://imgur.com/a/rA6Kn0u . 2)Baj van az olajos indexekben is XLE olajos index is uj aljat csinalt. Letorte az elozo XLE=87.6 supportot. Az XOP meg nem tort le, de nagyon kozel van hozza. Az olajszervizes OIH index letort, de OSX index nem tort le, eppencsak hajszallal. Innentol kezdve arra lehet szamitani, hogy XOP es OSX is valoszinuleg lefele tart, es ettol kezdve mar nagy a valoszinusege hogy az olajos tema tobb honapra BEAR allapotban lesz. . 3)RIG Nem tort le, a kritikus support 4.50$. Tegnap gap-down volt, a tegnapi support szintje a 4.87$, szoval 37 cent tavolsagra van, hogy BEAR szerkezetbe essen. EGyenlore bizonytalannak gondolom, de az eselyek nyilvan romlottak.
Engem peldaul erdekel az ertelmes, hozongesmentes kulonvelemeny. Azt is elfogadom neha, hogy hosszas indoklas nem fer bele. Akit erdekel, utanagondol. A mindenutt jelenlevo agressziv minuszolo kismalacot a 3nickjevel meg ignoraljuk...
Én számítok rá, de ennek semmi jele nincs. Ha az adott szint alatt zár, akkor indul ott a medve piac. Hónapos chart. Hónapos rés nem marad betöltetlenül indexben.
Persze, lehet jehovistakhoz hasonlo eros bitcoin hitben elni. Vagy mas cryptos csodas jovo hiteeben. Azonban a lampak bitcoin (sok mas asset szamara) most mar nem sargan villognak, mint Juliusban. Hanem pirosak. . Azt gondolom, legyen egy voros vonalad, ahol megvaltoztatod a mostani velemenyed. Az nem lesz eleg, hogy " Csak egy irány van a helyes irány...." , bar ez a bullos hit BTC tortenelmeben eddig mukodott, igaz, durva zuhanasok is voltak kozben. Csakhogy nagy inveszticios/tarsadalmi allapotvaltozas van 2024 nyaran: a 15 eves spekulacios hajlam erosodesnek a jelek szerint vege van. Mostantol a biztonsagra torekvo magatartas erosodese indul. . Nagyon sokba kerulhet a tevedes a kovetkezo 2 evben.
Europai piacok nagyon messze vannak az visszapattanastol, immel-ammal emelkednek, de meg pirosat is el tudok kepzelni nap vegere. Kivancsi vagyok tengeren tulon mi lesz.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.