Várható volt. Miért mondtam itt kb 40 szer már tavaly ősz óta hogy kivágtam az osszes olajosomat mint a huzat. Legutoljára 16 ön a PBRt. Pedig az az egyetlen tényleg igen f. sza olajos részvény az egész halpiacon.:) OPEC nem tud a szélel szembe hugyozni. Szaud se. Meg próbálták de ezekkel szembe esélyük se volt. Ez van. Azért írtam hogy ősz óta, hogy olajos off most egy darabig. Majd eljon az ido, de nem most.
Most sztem legalább 2 hónapig szopó van az olajrészvényeken. Aztán a gyorsjelentésekből kiderül, képesek e csökkenteni a capexet, vagy fúrnak tovább, mint a bolond vakond. Érdekes lesz az is, hol fog padlót a WTI. Én 65nél már vennék.
Ezek a vágások képzeletbeliek. Az OPEC+ tagjai közül egyedül a Szaudiak vágtak ,1 mbpdt tavaly augusztusban, és ezt tartják azóta. Most azt jelentették be, hogy szeptembertől ezt az olajat visszaengedik a piacra . Innentől nincs padló az olajon. Újra a kereslet kinálat a döntő, és a kereslet gyenge, mert nyakunkon a recesszió.
A hirek nem ezek. A vagas hosszabbitasarol dontottek, megpedig 2025 vegeig. Sot, az onalloan vallalt vagast is hosszabbitottak. Az investingen legalabbis en ezt olvasom.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.