Csak hogy mutassak kis empátiát: sikerült benne lennem egy kisebb VTRS pozival a mai -23%-ban. :) Egyre jobban érzem, kifizetődő a kisebb %, vagy pomperjes lábujjas pozikkal menni hosszútávon ha valamiben nem vagyok biztos.
Törölt felhasználó2022. 02. 28. 19:01
Szerintetek - miután mondjuk a norvég alap elad minden orosz részvényt - mibe fogja tenni, vagy inkább hova a sok pénzét?
Ma elkülönítettem egy kis szotyipénzt a xetrás gaz adr-nél buy limitre az IB-nél... :) ... 2 eur alatti árat raktam be, a méricskéléseim alapján odáig még illene lebukdácsolnia (vagy lezúznia) a közeljövőben.
SPY daytrade A wave(iv) hullam meglepetesre joval kisebb lett a vartnal, pedig epp eleg ok volna melyebbre. Most arra szamitok, mar wave(v) megy felfele. De lehet hogy mar az is keszen van, es wave(2) korrekcio kezdodott el. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220228v00xl7rg.jpeg
Az tényleg nem egy nagy pozíció. Ennél nekem is több van. Én is figyelőre használom. Gyanús, hogy még lesz lefelé kör és tartok tőle, hogy a kereskedésből kizárják egy jó darabig. IB-nél még tudtam vele kereskedni, de az xtb-nél már nem tudtak, mert levették a listáról. Semmi veszteségem nincs az egész számlámon HUF-ra számítva az USD-vel szemben gyengülése miatt.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.