Azért a Nasdaq-tól elvárom, hogy elvigyék falig és onnan ejtsék be :) Amire azért van esély, mert láthatólag nincs benne sok erő amit a divergenciák sokasága is bizonyít.
Tibi a vilag nagy reszen mar reg nincs bull piac; ha az amcsi indexeket figyeled csak; akkor igazad van. Mit gondolsz miert gyengult tobb mint 2%-ot RUB-el ill. az olaj; talan azert mert semmi gond sincs a vilagban?
Törölt felhasználó2018. 08. 08. 16:59
Azert nem semmi ami a momentum es etf index-elesben folyik; google-t es amazon-t veszik mert likvid ill. nagy reszet teszik ki az indexeknek ill. etf-ekben...(meg az is lehet hogy a sotet oldal, jegybankar barataink almokfutasanak vagyunk szemtanui)...Egy nap csunyan nagyot fog esni az amazon; remelem akkor mar nem lesz meg a pakkom.Bizok az eroben!
Szerintem jol tetted!Nekem meg van 750db; de ezt mar elkonyveltem "mint veszteseg"; viszont nem akarok ugy jarni mint 2-3 evvel ezelott StBarbara-val; ott is feleztem; harmadoltam, negyedeltem majd miutan sikerult break evenbe hozni kiszalltam, cegesnel kerestunk penzt vele bar nem sokat...majd miutan eladtam a rv arfolyama majdnem 3-szorozodott, a melypontrol meg majdnem 10-szerezodott.NGD-al egyebkent 2016-ban kerestem penzt.meg nem tudom mikor leszek pesten,de majd ha lesz tobb infom irok emailt.Bar ha kerhetnem inkabb hozz nekem 1 dedikalt konyvedet, az ebedet meg en fizettem.(szamomra az jobb lenne);)
inkább unom már ezt a shitshow-t, de a hitem egy csöppet sem ingott meg abban, hogy amit 2008 óta láttunk az nem kilábalás volt hanem (tudatos?) válságmélyítés...
Az en velemenyem, hogy aranyat technikailag ne kereskedd heti idotav alatt, mert nagyon rosszak az eselyeid!!! NGD ha nem vagy biztos benne hogy eladd, akkor add el a felet harmadat, szoval a piactol kapsz idot hogy dontest hozz, persze ezzel nem csak penzt kereshetsz hanem veszithetsz is!
Ha nem tartosan de legalabb nehany orara lenyomhatnak az arat 1200$ ala vennek nehany szaz gramm fizikai-t. Sajnos tobbet nem tudok, mert banyaszokbol, BTC,BCH es meg jo nehany dologbol szeretnek iden gyujtogetni. hatha ho vegen meg utoljara megontik, legalabbis ebben remenykedek.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.