Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hat mar sokat tejelt nekem az a pubi. Nagyon egyszeru a musor rignel, 3 alatt veszed 4 felett dobod 😀😀 de smugy mivel javul a dayrate es ugy nez ki olajszerviz jo lehet akkor is ha olaj szenved, ezert feljebb hoztam 3 fole a buyt. :)
En dobtam Rig mar 1x 4.2n mro 32n 1/3a visszajott 30n(nem birtam magammal), bprol mar lehuztam 3 bort de igazad van, veszelyes terep. :) tradelni kell az anyja uristalat, nem lehet itt holdolgatni. :)
Figyelj, ahogy Kriszti mondta, en szeretem a penzt. Volt egy megerzesem, amelynek hangot is adtam, ezt a laza 18-25% minuszt amit az elmult egy, masfel honapban elszenvedett volna a szepen osszevalogatott olajos portfoliom elszenvedett volna, nem.kivantam valahogy magamnak. inkabb meghagytam ezt a profiknak.😉 En csak egy borsodi paraszt gyerek vagyok:). Olaj vonatra majd visszaszallok majd , ha tiszta a kep.
:). Ugyse hiszik el. Higy tortenelmi idoket elunk. a tet az , hogy marad az egypolusu vagy kualakul a két poluso vilagrend . Errol szolnak az esemenyek. Anno levezettem az ukran topikba, aztan ugy nekem estek mint Ricknek a kóborlók a Walking deadban!🤣
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen