Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Az általad fairnek titulált részvények -ha kiveszem a hitelbuborék profitnövelő hatását, akkor 2-2,5x-esen túlárazott. Technikailag is ekkora esés várható bennük.
Nem is nezem ezt a Katari VB t. A korrupt farizeus nyugat mementoja ez. Komolyan Katariaknak kellett odaadni? Ráadasul telen? Milyen mar telen nezni mecset? Nincs hangulata se. 6 eves korom ota minden VB-t neztem. Mindig a nemeteknek drukkolok. De most ez katasztrofa volt. Ráadasul a Katariak, Pakisztaniakat kuldtek ki drukkolni, mert az arabokat nem erdekelte a foci. Akkor minek kellet nekik? Meg "szerencse" hogy a kelet -EU luxus k..vakkal valo sz.xelest, nem a Pakisztaniakra bízzak. Azt még ők csinaljak.🤣
ndx le lesz verve, de egyebkent már csak az appl meg tesla-nak kell megdöglenie, en sztem a goog meta fair értéken van az amzn meg egy nagy kérdőjel, avagy minden a cloudon múlik. De egyebkent amzn most mintha egeszségbiztibe is meg mindenhova dugja be az orrocskáját, lehet hogy egy beutal pénzgyár lesz pár év múlva. Nem fogadnék amzn ellen, sőt, még lehet a goog vacsiját is megeszi. :)
Olyan zagyván írsz, hogy neked szerintem nem varázsgömböd van, hanem varázsgombád :)
Törölt felhasználó2022. 12. 09. 20:53
Nem tudom, ezek a fiukák nem olvassák a humanoid összesent. Pedig kéne. És akkor tudnák, hogy nem a k*va olajat kéne leverni a csába, hanem az NDX-et, mert humi aban érdekelt4!!
Azt mondta a varazsgombom dobja a fszom. 😀😀 eleg szemtelen fajta, de osszetorni azert nemkene. Azt is mondta hogy az intenzitast erdemes figyelni a kiszallo megallapitashoz. Aztan mondott ilyen felszavakat meg betuket hogy Kennedy meg hogy abcde abc meg szamokat is osszevissza pl 1/A meg ilyenek. De ezt mar sajnos nem ertettem. 🤣🤣
De, hallod kegyetlen, hogy leverték ezt az olajat. A fiúk varázslók. Fizika törvényeit is képesek lennének semmissé tenni. WTI hihetetlen szinten. A körülményekhez, fundamentumhoz képest.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen