Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Huf megint 426, az eur 419. Matolcsy ugy latszik tenyleg orok haragban van a kormannyal, mert intervenciozgatas nincs jonpar napja. Erdekes. Decemberben 25% infla lesz, januarban meg 30%, ha igy folytatjak. Hazardjatek a javából.
Félreértesz. Mi macskákról beszéltünk. Cirmosokról, feketékről, meg sárgákról. A párzási szokásaikról, meg az elárvult macskák örökbefogadásáról... Ugye cicu? Aztán jön Bandi, és megint rámhúzza a vizeslepedőt... Pedig nekem eszembe sem jutott, amikről beszélsz. :P
Most lehet hogy rosszul emlekszem de a Talmud szerint csak az zsido, akinek az anyja legalabb zsidó. Apa nem kriterium. De lehet hogy tevedek, mert ezekrol kb 20 eve olvastam. Szoval elég az anyát igazolni pedigrevel. :)
Ja és a pedigree-t is igazolni kell. Nem úgy megy ám csak. Akármilyen alomból származó cicusokat nem vesznek be, csak a fajtiszta egyedeket. Persze, anyuci és apuci összevissza dugott, aztán megszülettek a cicusok, te meg rögtön kiválasztott akarsz lenni. lol.
Szerintem az aranyban lévők ezért mondanak robbanást. Ez UK index linked gilts. Itt árazódtam ki belőle a UK botrány miatt, amikor a BOE nagy szigorítás közepette úgy gondolta, hogy akkor mégis megtámogatja a piacot.... szép hozam lett volna 1 nap alatt 16%-ot keresni rajta pension fundban, azóta sem ment vissza. https://www.investing.com/etfs/ishares-%C2%A3-idx-lkd-gilt
Akkor ohm. az ágyucsőből egy picike darabot le kell nyisszantani, és máris kiválasztott lehetsz. Bár lehet egy kis fejfedő sem fog ártani, meg egy kis oroszlánsörény. :P
Ez nem is volt magas. 0.3 x12 az csak 3.6 % 😀🤣 coreba is 4.8, nem 8. Rendben volt ey, amugy meg jon a karacsony, ilyenkor nemtudnak tomni. Egyre biztosabb vagyok benne hogy 4150/4170t megnezzuk meg.
Most rosszul látod 50%-ban. A market érdeke most a recesszió, hogy Powell minél hamarabb meggondolja magát, hogy újrainduljon a pénznyomtatás. :-) Az egyik bankár pasas azt mondta: the market became a free money junkie. Pont ezt szoktad mondani. Posztoltak is róla egy vicces képet. http://keptarhely.eu/view.php?file=20221209v02xdgpgr.png
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen