Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Tuti meg lesz és elméletileg egy ilyen erős támaszt nem szabadna csak úgy letörnie, fordulnia kellene majd ott. Bár az FF ben már 4x $ olajárak is repkednek.
nekem van még pár olajosom, továbbra is azt gondolom hoy azért mert recesszió lesz az ellátás feszes marad. Érdemes 2008-t megnezni én megtettem fél éve az olajfogyasztas visszaesése tádám! 5%, azaz 5% volt. hat, akkor ha ez így lesz, akkor az olaj nem itt lesz. nem mellesleg vszeg srp is támasztani fog legkésőbb 65-nel, ez egy nayon jo RR játék most olaj longolni. :)
Nem nyilatkozom, mert a f.sz se tudja. De errol is irtam, a nagy eroterek egymasnak feszuleserol. Ergo Olaj long, vagy short nincs nalam. De most mar lassan masfel honapja papolom, hogy csak PBR maradt a meretes olaj poziciombol, meg hangyanyi rig, (Janos miatt, hátha):). Elsőre feleztem, aztan repult az egesz a p.csaba fentiek kivetelevel.
Pont emiatt, amit irtal, tettem meg kis tetelben,es fosva a VIX longot. Undorito milyen hitetlenek, es cinikusak vagyunk, jobban mondva lettünk már! 😀. Ilyenne tettek minket. Erre mondtam, hogy nem hiszuk már a "görögöknek" mégha ajándékot is hozznak is a kezukben😉. (Kicsit eldeformaltam ezt a hires idezetet)
Lehet, hogy itt a szokásos trükk inkább az lesz, hogy a kisembereket belekényszerítik majd az eladásba, amikor a piac eléri az alját, ők meg esetleg már addigra munkanélküliek lesznek. Mit mondtam, az én ismerősöm még mindig úgy gondolja, hogy "majd visszapattan". A céges részvényünket 136-nál adtam el, akkor szóltam neki is, most 88-nál jár, most nézett rá, mert mondtam, hogy a CEO lelép.
Humanoid, biztos, hogy jó lenne 140 évig élni? Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A magyar reform részeként a legfontosabb AKM a nyugdíjkorhatárnak a várható további élettartamtól való függővé tétele lehet. Ez a megoldás azt célozza, hogy a hosszabb életre számító évjáratok tagjai tovább dolgozzanak, vagyis az élettartam növekedése ne a nyugdíjas élet hosszát növelje. Ezt a megoldást alkalmazza Dánia, Észtország, Finnország, Görögország, Olaszország, Hollandia és Portugália. 2022-ben Szlovákia hosszas hezitálás után szintén bevezette ezt a módszert. Dánia, Észtország, Görögo Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
ismerős gondolat...DDD)) dexter-atya kedd, 11:06Előzmény: #16037 emerald#16038Háát nem balerina az tuti ( hasonlít az írása egy felszívódott ismerősünkre)….DD))). A GBL ( nagytökű) trükkök nem újak csak a kicsi tőzsdei szereplők. Cél a profit, amit célszerű és egyszerű a kicsiktől beszedni , mert a felkészületlen tömeg könnyen manipulálható. Sok kicsi apró jelecske mutat arra , hogy egy “ feltépés előtt” állunk aztán miután rásózták a kicsikre a sz@rt jöhet a leves. Hullámoztatni muszáj a tőzsdei körforgásban. Lásd. 2017 kari környéke amikor abnormálisan túlvett (89es hetes rsi) volt de plusz megtépték a söpöt , majd 2018 elejére jött a leves. Meglássuk sük. http://keptarhely.eu/images/2022/11/08/v00/20221108v00x2h3xo.png
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen