Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Biztosan félreérthető az írásos kommunikációm. Nem utálok senkit egy fórumról ismeretlenül, szerintem ennek felvetése amúgy abszurd:) Fejlődni, szórakozni vagyok itt, korábban próbáltam fejleszteni magam innen gyűjtött infókkal, de túl gyakran zsidózásba fut ki borsod és Győr. Így a többiekre figyelek inkább.
A stand25/stand vezetője, Széll Tamás a Lidl YouTube csatornáján oszt meg recepteket, végigfőzhetitek a menüt, vagy megkérheted a privát séfet is, ha esetleg mégis lesz. :-) https://www.youtube.com/@LidlMagyarorszag
Egyébként tényleg, tőle jobban várnék ilyen megkülönböztetést, de most úgy döntött, hogy nem. Ha ennyire utálod Humanoidot, és a véleményét, miért vagy az ő topikjában?
Arra gondoltam sorban, hogy stand25, aranykaviar, felix, budaorson a pedig a Rutin,. Nagyon kulonleges alkalommal ,esemenynel majd, meg a stand, (ez tuti jo lesz a ket sef miatt, mert utanuk neztem)es onyx. Majd szepen sorban , sporolok ra, addig csak zsiros kenyeret eszunk😉😀
Egyébként az is beteges, amit Te is csinálsz. Mindent csak a fidesz-nem fidesz vonalon vagy képes értelmezni. Még a bort is szarnak tartod, amit Takler papa csinál, mondván, hogy fideszes... Tényleg ez is egy agyveszett dolod.
Na, szóval van borhoz értő ismerősöm, aki mind elméletben, mind gyakorlatban igencsak megállja a helyét, és ő is nagyon sokszor ajánlgat, sőt szokott venni -hozni ohzzám Aldiban Lidlben, stb.-ban általad ócsónak titulált - amúgy kiváló, sőt esetenként egészen kiváló borokat.
Michelin guide ajanlasokat, akartam vegig jarni (nem a csillagosokat, mert azok kulonleges esemeny alkalmaval esedekesek egyszer 1-2 szer evben, mert ugy nem szorjuk a penzt!!). De karacsony elotti idoszak ,meg ceges zarok vannak mindenhol, meg sok penze az embereknek.
De miért a borsodit kérdezed, aki az auchanban vesz olcsó külföldi bort és a fideszre szavazott? Nem esett még le? Gourmet ügyben engem keress, segítek.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen