Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
A put pozicionaltsag azt jelzi hogy sokan eladasi jogot vettek veteli jog helyett. X n eladhatjak, akkor is ha x ala esik melyen. Jellemzoen a market makerek nyujtjak ezt a fajta biztositast, azaz az arjegyzok, es ok nem szeretnek bukni.
Törölt felhasználó2022. 12. 09. 19:04
Jó lenne ha elindulna lefele, mert már üres a hűtő, és kellene a lóvé a rendelésre. :)
Jóhát akkor én ezt nem értem 😀 Tehát sose shortolt még ennyire sok zsivány, de két hónapja emelkedünk töretlenül. Shortolás ugye egy eladással indul, szóval akkor mégis hogyan emelkedünk? Nem értem akkor mégis mire jó a put/call ratio..
Fellovik 4200ig es mikor mindenki bullba ment rajuk boritjak mint a szart. Tul tankonyvi ez a lefordulas, ugyhogy modositom az 1 hete mondottakat. Tehat az infla adatra tepes es a 4150 korulrol oriasi boritas a tippem. Scenario 2 hogy meg felcsapkodjak 4300ig, es onnan boritanak.
egy biztos a nagytökűek szeretik a nyájtól elszedni a mannát , meglássuk sük , hogy a söpö mit kezd a 200 naposokkal (ema , ma )meg felette a csíkkal amit eső trendvonalnak hívnak a hozzáértők dexter-atya szombat, 11:47Előzmény: #18694 dexter-atya#18696valami ilyesmi naposon sok csíkkal http://keptarhely.eu/images/2022/12/03/v03/20221203v03xomrfn.png
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha olvastam volna valamit arról pár hete, hogy nem az igazi ennek a mérése, mert torzul a gigantikus méretű opciós kereskedés (?) miatt. Megpróbálom előkeresni, hátha meglesz.
Hetfo ota benne vagyok, de mar nem akartam magam égetni, ha nem jon ossze madeinhungary es tarsai altal.:) De csak kis osszegben jatszottam meg sajna ,mert multkor tevedtem, es szerencse hogy kis tétet tettem ra csak, igy is rekord gyorsasaggal buktam 1-2 k-t. De ezt mar beirtam.szerintem valamelyik nap. De aranyos vagy koszi. Esetleg vissza is.hivhatnal, mert mas ugyben kerestelek valamelyik nap.:). Csörgess, ha van idod.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen