Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Dobbenet hogy agyon verték a kis kapitalizacioju ,de jo PE szamu olajosokat. Kb mintha azt araznak, hogy 20 usd lesz az olaj. Pedig 100. Igazad volt humanoid. Hal istenek csak 34%korul tartottam meg a portfoliombol. Bar a minuszt a dollar erosodese elerodalja. Forintban nincs vesztesegem tul nagy.:). Amugy tenyleg szopatom magam. Mindig kitalalok valamit, amin stresszelhetek. Az utobbi idoben is 2 dolgot talatam ki a magam szivatasara.Ugy latszik fuggo vagyok. Tenyleg:)
Igen, valahogy így...kert van, de macskakövet nem tudok szerezni :) Asszony már azt vizionálja, hogy nem lesz gáz télen...mondtam neki, hogy nyugi, van jó oldala..ingyen lesz a panel...úgy láttam ez tetszett neki :)
Hahaha. Egyetlen oka van, hogy nem mennek ellene: mert elhiszik, hogy holnap jobban fognak élni. S mi tagadás, ha megnézzük felületesen az elmúlt 12 évet, az látszik, hogy a gazdaság száguld, egy réteg brutálisan fogyaszt, az ingatlanárak - és vele együtt a prolik látszólagos vagyona rakétázik. Akinek volt egy örökölt nyaralója, vagy lakása, eladta, életében többet nem kell dolgoznia. Naná, hogy a proli megszavazza. Amint kiderül, hogy ez szemfényvesztés volt, nem fogják vikotrt és csapatát életben hagyni, akkora lesz a harag. Ismerem a magyar proli gondolkodását.
Neked is azt mondom, mint Lacinak. Ülni kell a seggen, mozizni, ősszel ez a szarkupac be fog robbanni. Esetleg lehet spájzolni kötélből, meg macskakőből a kert hátuljába :)
Ezt is megmagyarázzák majd nyugi...egyébként ennek a népnek az sem lenne baj, ha 1000 ft lenne a juró, hiszen farhát árcsökkentés és rezsicsökkentés van...arra kell csak ügyelni, hogy internet adó ne legyen, mert arra nagyon ugranak...
Törölt felhasználó2022. 07. 06. 10:53
Forint 410! Alakul a bulika, viki bácsi. Most üzen a nagytőke, hogy viki lejárt az időd. VÉGRE!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen