Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem figyeltél tegnap. Nincs szükségem adblockra, mert akiket nem akarok támogatni, arra ott van pl newpipe, ott nincs ilyen gond. Akiket igen, az közvetlenül tecső, így viszont látok ilyen reklámokat. 2, már tegnap válaszoltam erre a mai kérdésedre, úgy tűnik összeállt a Széles-féle energiacella. Ha még egyszer kirepül a madárka a kalitkából, megjátszom jövő héten a mai usd erősödést.
Azt tudtad, hogy minden Google keresésből, starbucks kávéból, apple telefonból KERESHETNÉL PÉNZT??? Ez tényleg mennyit költ reklámra? Felrúgnám a hold sötét oldalára én is.
Nekem van egy nagyon jó barátom, aki egy befektetési tanácsadó cégnél dolgozik. Az a szép, mikor a főnök megparancsolta, hogy azt a befektetést kell tolni, amin a legnagyobb a jutalék. Le sem szarják az ügyfelet. Ráadásul az apróbetűs részben benne is van, hogy csakis a befektető felel a döntései miatt. Mindig meg kell súgnia a befektetőnek, hogy ő nem ajánlhat semmit, mivel az piacbefolyásolásnak minősülhet.
https://itcafe.hu/tema/raid_5/friss.html Én a helyedben itt regisztrálnék és feltenném a kérdésem. Valószínűleg 24 órán belül egy szaki válaszol, csak részletesen fejtsd ki mid van és mire akarod használni. Hardware-es kérdésekkel én is ezen az oldalon szoktam szökőévente kérdezősködni az adott céltopikban, mert nincs időm/energiám a trendeket követni, viszont vannak olyanok, akiknek meg igen.
Na fasza, veled is csak többen vagyunk!:)) Najo akkor ennek is én járok utána, én is akkor foglalkoztam vele kb:) de mit tegyek ha vettem egy synologyt, fel kell frissíteni a dolgokat. A holnapi kérdésedre a válasz, igen, tartom még, majd szólok.
Raid 10 jó lehet, ha a tartalék alatt hibatűrést értesz (értsd: elfüstöl az egyik hdd). De be kell valljam, hogy középiskolásként foglalkoztam ezzel utoljára 😀
It-s vagy? Megy csípőből a válasz 2 sec alatt? 4 hdd egyforma kapacitás nasban, mi legyen? Raid10? Ne legyen csiga lassú, de legyen 2 lemez legalább tartalék. Bocs az offert, ha nem egyértelmű akkor pláne hagyjuk.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen