Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Remélem leverik az olajat 60$ köré, csak mert olcsón szeretnék tankolni a kúton és a tőzsdén is :))) Erre ebben az évben jó nagy esélyem van, ha igaz a mondoás, ha szarba lépsz szerencséd lesz. Ugyanis a szentendrei házam földszintjét elöntötte a szomszéd szenyvize, dugulás miatt. Ha már ez a volt a szilveszteri buli, meg az újévi is....., no akkor most ez a sok szerencse remélem kitart egész évre 🙄
Remélem csak valami átmeneti hiba, mert ez azért elég gáz 2023-ban. Ha normálisan van megcsinálva a háttérrendszer, akkor nagyobb terhelés esetén kellene tudni horizontálisan skálázódnia... Na mindegy, majd holnap, csak gondoltam megnézem kicsit az opciós felületét az IB-nek...
Én nem tudom én a TWS-t használom. De már kétszer megtörtént, hogy fogta magát is uninstallálódott... Ma is, és nem tudom újra telepíteni. Nem tudok belépni...
Itt ugyanez, először bejelentkezni sem tudtam, kb. fél óra után volt elérhető egyáltalán a loginfelület, portfólió adatok letöltése viszont továbbra is sikertelen...
Csak nálam használhatatlanul lassú az IB webes felülete? Vagy szokjak hozzá, hogy ez az átlag sebesség, hogy még a saját portfólió elemeimet sem látom 30 mp alatt? 😀
A coinbányász MARA micsoda rakétázásba kezdett. Már +25%-nál jár. Biztosan találtak új coinlelőhelyet. Ha minden igaz az EPS -2,4.......nagyon megy ez nekik
Humanoid utálja a fityesz-tvt. De jobban utálja, ha a belpesti neolibsi értelmiséginek látszó szivárványos zászlót lobogtató, és pride-on parádézó, munkabérből adót nem fizető egyedek (feketemunkások) az ivarszerveire utaznak, és dehonesztáló kifejezésket tesznek a méretére, és csonkítással riogatnak.
Na jahh :) Ha valamit megtanultam, az az, hogy irreális ideig és mértélben tud menni a piac. Akkor is, amikor már szinte mindenki látja, h nem reális. Ezt nevezem én "túl húzásnak" Ha viszont sikerül egy ilyen belépési pontot elkapni..., az főnyeremény!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen