Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
A mi generacioknak, maniaja a korai nyugdij valamiert.😀. De ha csinal 2-3-4 gyereket, es rogton nem akar nyugdíjas lenni, sot tulorazni fog. Az osszes apuka ismerosom, 2020 tavaszan, hogy orult a home office-nek, aztan 2021 tavaszan kezzel labbal mentek be minden nap ,akkor is, ha a heten csak 2 nap volt a koteleto🤣. Megertem😀
Én akkor elkezdem magam beleásni az időutazásba (biztos van erre valami ebook meg yt video), amit elbuknék a tőzsdén ide nyomom inkább. Ha sikerült, nem fogom elárulni, csak utólag!
Régebben én is ilyen finnyás voltam. Aztán rájöttem, hogy a kokainista habony és bandája meg ezen szórakozik. Pokolba az eleganciával. Csak a nyers érdek!
Ezt tudom, de nem elegáns. Sokkal szimpatikusabb, ha a múltban egy tetszőleges időpontban tudok tradelni. Majdnem tudnék 100% nyerőt így, de 1-2 hiba becsúszna még így is.
Cimballinak van egy olyan rsi sratégiája, amit önmagában is tudsz használni. Szarvasvadász és Cimballi is tapasztalt és aktív tréderek. Használható tudást adnak át, nem ettől függ a megélhetésük.
Ezt nem úgy kell ember csinálni! Az a technika, hogy te gyártatod le az embereiddel a hírt. Pozícióba állsz, és benyomod a híreket. A külföldi zsiványok így csinálják. A magyar módi meg az, hogy beállsz pozícióba délután, este 9:40-kor kiküldöd a sajtótájkoztató meghívót, 10:30-kor sajtótájékoztató, amin eltörlöd a benzinárstopot. Másnap +5%-ban eladod a MOL-t, azán éjjel 12-kor kinyomod a közlönyt, amiben benne van, hogy extraprofitadó 98%. PErsze ekkor már shortban állsz te is, meg a heverok is. Így kell 48 óra alatt egy kisebb vagyont zéró kockázattal megkeresni ner módra.
Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs kik ők. Ha valami magyar celeb traderek, akkor bocsánat. EW kapcsán abból indulok ki, hogy a másik topikban olyan 20-30%-os találati arányt látok a profiktól. Engem nem sikerült meggyőznie a technikának.
Nem, profi vagyok. Komolyra fordítva, én kezdő vagyok, annyit segítsetek még, ha utólag szépen belehet rajzolni mindent, hogyan lehet visszamenőleg a múltban lekereskedni? Van erre ew fizetős platform? Köze van esetleg a fúziós energiához? Vagy a Széles-féle energiacellához?
Valahol jogos az észrevétel. Csak azt nem tudom mennyit nyúl le a platform. Én perpill azon az állásponton vagyok, hogy akit támogatni akarok azt tecsőn nézem, akit nem azt jellemzően mobilon newpipe appal.
Kösz. Elő kéne fizetni, és akkor a tartalomgyártók is kapnak belőle valamit... Én szeretném támogatni azokat, akik autentikus content creatorok. Van sok gyöngyszem.
Van benne igazság, kétségtelen jól jönnek más jelek is. De sok eset van, amikor nagy valószínűséggel látszik egyik, vagy másik irány. Most pl. olyan szituációban vannak az amcsi indexek, hogy igen jó sansszal lehet short pozíciót nyitni. Lehet benne 1-2-3 napos felfutás, de 90%-ot adok neki, hogy a mostani szint alá fog zárni, mégpedig jelentősen ezalá eshet, de esély van a nagymértékű 400-1100 pontos esésre is US500-ban.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen