Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
TS58 ma vettem ... és az előbb el is vitte a stop. 21% örülünk. :-) De még van a maradékon -14%-om ... hajlok rá hogy le kellene írni és átállni a Long oldalra ... És most talán sikerült a certifikát "hibás" stopjának működését megfejteni. Pont oda állt be egy vevő ahol a stop piaci megbízásom volt. Alá ment az árjegyző 1Ft-al nem történt semmi. Volt egy kis le-fel az árjegyzőnél. Majd mikor 2Ft-al ment az árjegyző a stoppom alá akkor odaadta a vevőnek az Én stop áramon a rendszer. Érdekes. Így hiába látjuk a erstemarketen hogy járt ott az árjegyzői ár ahol a stop volt, ha oda áll egy vevő akkor nem adja oda csak ha lejjebb megy az árjegyző ...
Ha vegyes akkor kérdezném, hogy mit szóltok Magyar Péter farok /pénisz/ igazítós híréhez . Én naponta többször is helyére rakom az enyémet, mondjuk arról nem számol be a TV-2 fő műsoridőben több percen keresztül, lehet panaszt teszek náluk. Ezt csak feszültségoldásnak dobtam be, remélem nem untatok senkit.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)