Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Csodálatos ez az árupiac ,csak megérteni nehéz. Közel nem volt ekkora profitom de veszteségem se , mint amióta komolyabban beleástuk magunkat ebbe. Egyedül ez kétlem , hogy menne 😅
Törölt felhasználó2024. 10. 17. 15:35
Csak az arany short gyerekek, a ninja beadta :)) Amúgy át kellene nevezni a topikot vegyigyümire 😂
Én még tartom a tegnapi ezüstöt (a felkört pont lekéstem, így nem adtam el tegnap), vettem ma egy kis gázt, ismerkedés képpen, illetve egye-fene módon egy kis Ricsit is! :D
2,17 - es KO szintet választottam amikor elkezdtem csipegetni , nagy szerencsém volt , a héten pár long elfüstölt. Pali taktikáját követtem, jó messze választottam és egyenlőre jó döntés volt vissza nézve a hetet.
Gyorsan ránéztem. Kevesebb munkanélküli segélykérelmet nyújtottak be az előzőnél és a vártnál, illetve nőtt a kiskereskedelmi eladások száma, jobban mint várták. Ez megint a dollárt erősíti. Ezek szerint a gazdaság erősödik. Szerintem vegyes hatása lehet az ezüstre az ipari felhasználása miatt... Az aranyra viszont biztosan negatív, így az most nagyobb mértékben eshet mint az ezüst. - szvsz
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)