Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én is figyelem mit kutatnak, és tudom, hogy nagyon nehéz első női elnökké válni. Kérdés, USA felnő e ehhez. 8 éve eltaláltam Trump győzelmét, talán most is jó a megérzésem.
azt kell mondjam, hogy az usákok nem csak a közvéleménykutatásokkal csúsznak el, de a becsléseik is rendre sz*rok, nézzétek vissza az elmúlt időszak gazdasági becsléseit tőlük. néha még a nagyságrend sem stimmelt, nem hogy az irány..
Hogy szeretném-e? Dehogy... óriási károkat okozna a világnak szerintem. Viszont a legtöbb kutatás már arról szól, hogy vezet, és nem is kicsi az előnye. Olyan 15% körül...
Jó ötletet adtál, majdnem bejött: - dolgozom, és már megkerestem a havi fizetésedet - ok, akkor mit veszünk drágám? - semmit, TBSZ-en van, felejtsd el!
Sajnos benne van a pakliban. Volt tegnap egy cikk a közvélemény-kutatásról, érdekes volt. Arról szólt hogy az előző választásokon is elmérték mert van egy olyan réteg a rá szavazók között, akiket nem vagy alig érnek el a kutatócégek, így fals eredmények jönnek ki.
Minden tiszteletem Ff. még nem tartunk ott, de jó úton haladok. A Richter egy kicsit megtréfált, ha tegnap nem lettem volna mohó, akkor azért már nem lennék messze a havi fizetésemtől, de most ott nem eladó vagyok hanem vásárló. Jó Mestertől lehet tanulni, és én jó tanuló akarok lenni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)