Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
nem hiszem el az ezustot.. ugyanazt csinalja, mint tegnap.. voltak beallitva eladasok, de addig nem ment el, modositani meg nem tudtam, mert meloban vagyok es nyilvan 1640kor kellett telefont kapnom.. 20 perc elment a semmire, kozben legalabb felfutott mai csucsra..
Ha a gáz rollover olyan, mint Rippl-Rónai mondja, akkor ez a kockázat számomra biztosan nem vállalható, gondolom nektek sem. Szóval gyors eladás lesz ebből. Bevallom nem néztem meg rendesen, ez volt a legbiztonságosabb az itt kaphatók közül. Köszönjük a figyelmeztetést.
Azt olvastam hogy Kína az USA választások idejére gondolkodik Tajvan rendezéséről illetve észak Korea is akkora időzíti a meglepit .. sansz is hogy nem kamu … szóval eljöhet Pakk iideje ..
És nagyon nem mindegy, hogy ha lemenne 60-ig, akkor ott még shortban vagyok, vagy longot veszek de esik tovább :) És btc nem napi 1-2 dollárokat mozdul, hanem 2-3000 dodó ha kitör valamerre.
Nekem is van TL93-ból, szerintem is emelkedni fog a gáz ára ezután. Ami viszont aggaszt, az a rollover, ami a jövő csütörtökön lesz. Ugye ilyenkor a következő kontraktusra kötik át, ami viszont sokkal magasabb áron van jelenleg. Ahogy láttam, augusztusban és szeptemberben voltak rolloverek, egyszer 0,15-öt, egyszer meg 0,25-öt emelkedett a korlát ár (most 2-n van). Az lehetséges, hogy a rollover miatt ki lesz ütve egy certifikát? Ha pl. teszem azt 40 centet emelkedik a korlát ár, és így 2,37 fölé kerül. Van valakinek hasonló tapasztalata? A válaszokat köszönöm előre is.
Azért mert nem biztos, hogy ki fog törni Palikám :) Ha nem Trump nyer akkor az nem felfelé fog mozdulni. :) És azt se írtam, hogy 58-ig lemegy. Azt írtam hogy a múltkor addig lemen, meg hogy előtte azok fogták meg. De nem biztos, hogy most is addig fog :)
Vétellel még kivárok, csak előtte kellene még egy nagyobb lefelé kör :) Meddig eshet ha lefordul? Most 58.5 fogta meg, előtte 2x a 59.5. Vétellel megvárom a kitörést, elnökválasztást, stb, ha megindul akkor a 7x-en simán átmegy és sokat és hosszan, ott bármikor fel lehet szállni a vonatra :)
Kollégáim mikor mondják. Holnap már megint emelkedik a benzin ára. Én meg hurrá emelkedik a WTITL-m :-) Meg hogy drága az OTP bankszámla. Hagyd ott és vegyél OTP részvényt ... és lehuleznek :-)
Nem vagyok érintett,csak ezt a hmmmmm-t már ismerem, és ilyenkor mindig futottam a pénzem után. A kedves feleségedet üdvözlöm.De szerintem ez nem fog segîteni rajtad ha átadod neki.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)