Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az olajnál is levágtam volna a felsőt, akkor a piros madár kilőve lenne! Nem akarom megerőszakolni az elméletet, amit eddig követtem, mert káoszba fog fulladni, az a gyanúm! Rátartással kell kereskedni órás idősíkot nézve! A másik probléma, hogy hétvégén végig futtat egy szoftvert az investing és átrajzolja a hibás gyertyákat, amiről most azt hisszük, hogy valós! Ezért is címkézem őket! A napos charton egy hétre rá, majdnem az összes címke hibás volt, mert módosították a gyertyákat! Ilyenkor újra kell számolnom mindent! Nincs nagy eltérés, de van és ez pont elég ahhoz, hogy egy célárat elérünk vagy nem! Persze addigra, már lehet máshol járunk!!! hmm Szóval sacc/kb-ra vegyétek a centeket!! :)) Utálom az ilyen pontatlanságot, de ez van.. hmm
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)