Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mindig elgondolkodom az olajon, de ha elkezd gyengülni lokális csúcsról a dollár akkor oda a terv. Valahogy 3-4 hetet csak kibírok úgy, hogy nem akarok mindenáron pozíciót nyitni. Ha meg nem akkor ez függőség. Most kiderül magam számara is mennyire tudom visszafogni magam.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20241015/uttoro-helyett-csak-egy-fogatlan-oroszlan-csunyan-leszerepelt-a-tesla-716397 . Már a Tesla sem bírja a Kínaiakkal a versenyt. Hol van a robot taxitól és autonóm technológiától akkor az EU autóipar?! Régi patinás gyártók mehetnek a süllyesztőbe. EU évtizedes lemaradásba kerül hamarosan a fő iparágában. Detroit, Chicago már összeomlott régi autóipari vezető szerepéből. Emlékeztet a helyzet a régi NOKIA esetére. Világelsők voltak, aztán 2 év alatt Kína Korea kinyírta. Apple sem tud már nagyot gurítani. Nyugati világnak a mesterséges intelligencia lehet az egyedüli kiút. Ezt jól látja USA. Ha az kínai kézbe kerül, lehet menekülni a mezőgazdaságba.
Találtam egy certit aminek 62,19 a KO -ja 8x körül mozog a tőkeáttét jelenleg, de várom a megfelelő pillanatot én is. 63 alá nem hinném, hogy bemenne bár ...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)