Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én se feltétlen TA alapon kereskedek de amikor olvasom és elemezem a cikkeket iszonyat jól jön egy ilyen hozzászólás és a hozzá tartozó TA elemzés legalábbis nekem
Én nem vagyok egy TA hívő de ! Farkasfu tegnap beírta lehet 72 USD is / á mondom tuti nem/ szépen Amerika le is zárt 73,5 körül. Nézem tovább 10 perc alatt beverték 71,9 köré .. 😂😂 szóval na …
Én nem vagyok egy TA hívő de ! Farkasfu tegnap beírta lehet 72 USD is / á mondom tuti nem/ szépen Amerika le is zárt 73,5 körül. Nézem tovább 10 perc alatt beverték 71,9 köré .. 😂😂 szóval na …
Gázzal izzadtan tegnap rendesen meg 2,5 szöröztem a póz imát erre beesett .. mondom ilyen nincs már.. ezüstből adtam el aranyból is az a biztos olajár jó hogy tegnap nem vettem jól benéztem volna ..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)