Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Itt nem az a lényeg, hogy 100 vagy 40$-lesz, hanem a pár dolcsi mozgás! A certisek ki be ugrálnak, csak a jó beszálló az érdekes, lehet az hetente ugyan ott is! 😃😃
Az Erste olajelemzője egy magánposztban az fb-n megemlítette, hogy az USA a 80-as években már megmutatta hogyan kell térdre kényszeríteni az oroszokat. Fegyverkezési verseny (folyamatban) és az olajárak összeomlasztása. A készletek már épülnek... A szaudiaknak meg mégis csak kell egy jóbarát az irániak ellen...
Komoly,pozitív visszajelzést tudok adni egy véletlenül felfedezett cuccról.Élettani hatásait csak izületi problémáimra való bef. pozitívumokról tudok személyesen beszámolni. Paraméterek: 189cm/140 kg,!56 teljesített év.Eltunyult életmód,ami szégyenteljes.Ezért a könnyebb ellenállás iránya,jó italok,jó ételek,mert annak idején nem volt. Felismerés!!!!!!!!!!!!!!!Csak jó italok és jó ételek,jó beszélgetések::::a pénz nem sem másodlagos.Bőven elég ha a családod szeret,bízik benned !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Artroflex + a neve.nem kell a kódomat sem beírni, sem hivatkozni senkire, csak használni. Tapasztalat: Nagyjából az, hogy 35-40. nap közt érkezik meg a hatás,addig napi 2X3 kapszula,lehetőleg üres gyomorra.Ha tudtam segíteni örülök, nekem odázza eddig a csipőprotkomat.
Nem hiszek a 63 USD be se olajnál.. Másik topikban 40-50 közt is eltudják képzelni.. Ők igen .. Csak a Szaúdiak, meg pl Irán nem 😂 Holnap olajvételt terveztem meglátjuk hogy alakul. Aranyba , ezüst e semmi látnivaló cél 2700 ill 34 USD ..
Gázban nem vártam , hogy ilyen szinten leverik.. Elvileg az erős dollár tett be neki.. Elvileg de gyakorlatilag semmit nem jelent.. lásd a múltkori meghúzást / ha akarják/ még mindig tartom hogy irány észak 2,,8 -3,0 simán meg kellene lennie..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)