Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mindjárt szolgáltatói PMI . Errre vár a piac. - nem lenne fontos ez az adat de most mint reggel írtam minden fontos ami a dollárra hat. Utána este FOMC jegyzőkönyv. Péntek a heti fő műsor.
Mit veszel még az aranyat tudom, réz, .... figyelek párat szoktak hasonló csodákat csinálni ....? PAAS -ba vettem múltkor bele az is tud szépen mocorogni valóban előszele is tud lenni a dolgoknak egy bánya :)
Minden esés egy akciós vásárlási lehetőség. Gyorsan fordul a piac így hamar össze lehet szedni elég nagy diverzifikált fém pozíciót. Csak én inkább szintenként építem a jellegzetes támaszokon.
M5 szétterülő,terjedelmes aljnak is nézhetem, három menetelő katona is látszik már,ha a 3. nak nem lesz aránytalanul kicsi a teste és hosszú a felső árnyéka,akkor nagyobb %kal kitörés várható.
Ha esetleg szeptemberben lenne vágás akkor augusztusban simán átviszi így ránezésre a 36-ot. Arany meg 2500 körülre futna. Aztán minden vágás egy plusz löket…. 2 júli fontos lesz az adatok és Kína miatt!
Visszavettem valamennyi 29-et. Innen még jöhet vissza, de akár kitörés is lehet. Lemaradni nem akarok. Ha lejön veszek még. Nagyjából minden rövid TF-en túlvett, 1D-n viszont most crossolt MACD, RSI pedig 50 fölé került... innen nagyon szépet ugorhatunk.
Elvileg megvolt a csésze felső széle elvágólag, túl nagy jelentősége nincs,csak kis ellenállás lehet.Jelentősége csupán annyi, hogy szépen formálódik ha akar.
Nézd a jó oldalat legalább nem shortolunk! Itt nem szabad. Tl26- om nem sok maradt. De xm brókerszámlám szép lett. Ott van 14 db pozícióm. Arany- ezüst vegyesen.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)